Mogelijk gemaakt door Blogger.

Purple and Pink with L'Oréal

Jullie waren in mijn laatste Random Pics best benieuwd naar de roze nagellak.
Ik kan jullie zeggen, het is mijn nieuwe favoriete kleurtje. Ik draag vaak roze op mijn nagels en kies daarbij meestal voor iets feller roze, maar deze vind ik echt supermooi! Zo een kleurtje zat nog niet in mijn collectie, maar ik ben er echt superblij mee!

Vandaag toon ik jullie de roze en de paarse versie van de L'Oréal Color Riche (heb ook nog een rode en een groene, maar die heb ik nog niet op mijn nagels gebruikt, dus nog geen foto's). Ik toonde jullie eerder al het oranje-rode lakje, de Spicy Orange, van dit gamma, ook een leuk kleurtje!

♦ Boudoir Rose (204)
Een zachtroze kleurtje. Staat altijd heel verzorgd en proper, en ziet er ook goed uit!
Ik ben echt heel aangenaam verrast van dit kleurtje, heel mooi vind ik het!
Ideaal lente-kleurtje ook in mijn ogen!

♦ Mauve Rendez Vous (501)
Een donkerpaars kleurtje met subtiele shimmer.
Niet zozeer summer-proof, maar ideaal voor het frisse voorjaar! Ik had deze kleur dit weekend op mijn nagels, en kreeg er alvast leuke reacties op!

Ik ben heel tevreden van deze lakjes. Ze lakken echt makkelijk, mooi egaal, en drogen echt heel snel.
Eén laagje geeft al heel wat dekking, maar twee laagjes is toch het beste, ook voor meer bescherming.

Binnenkort toon ik jullie ook de andere twee kleurtjes op mijn nagels!
Of meer, want ik wil nog kleurtjes van dit gamma inslaan!
Zo leuke lakjes, het zijn mini-flacons, superhandig, kosten maar €5,99 en ze komen in 42 verschillende tinten!

Wat denken jullie ervan? En welke kleur is jou favoriet?