Mogelijk gemaakt door Blogger.

Nieuwe winkels en E-shops!!

Vandaag zet ik eens op een rijtje welke nieuwe shops er onlangs in België zijn deuren openden, zowel echte winkels als online shops. Altijd leuk om op de hoogte te zijn als je zin hebt om te shoppen!

♦ E-Shop Clinique
Clinique presenteert vanaf nu haar eigen webwinkel: www.clinique.be!!
Hoera!! Clinique is namelijk één van mijn favoriete merken, dus ik vind dit superleuk nieuws!

Op de webshop vind je een zeer uitgebreide selectie van Clinique-producten en zelfs exclusieve artikelen die alleen online te verkrijgen zijn (als eerste zal dat de Long Last Lipstick Coral zijn, verkrijgbaar vanaf 16 april).

Tip: bij elke bestelling krijg je twee luxe samples.
Je kan kiezen uit de High Lenghts Mascara Deluxe sample, Repair Laser Focus 7ml, Clinique Happy Fragrance sample en High Impact Mascara Deluxe sample. (om je een idee te geven, de High Impact-mascara bevat ongeveer de helft van een gewone mascara, waarvoor je in de winkel €22 betaald!)

Daarbovenop krijg je speciaal voor de lancering van de webshop:
- Gratis levering voor alle bestellingen t.e.m. 9 april (daarna is de levering gratis vanaf een bestelling van €40)
- Een Airbrush Concealer + mini-Foundation Brush bij bestelling van een foundation (deze actie loopt t.e.m. 15 april).
Super toch!! Neem dus zeker eens een kijkje op www.clinique.be

♦ SuperTrash Antwerpen
Het kledingmerk SuperTrash wordt in meer dan 24 landen verkocht en telt wereldwijd al 1600 verkooppunten, en daar hoort vanaf nu ook België bij.
Het merk werd vooral bekend door zijn succesvolle jeans-collectie, maar lanceerde naast kleding ook een schoenen- en accessoirecollectie en een lingerie- en shapewearlijn.
SuperTrash Antwerpen
Korte Gasthuisstraat 30
2000 Antwerpen

♦ E-Shop Kiehl's
Ook Kiehl's opent binnen enkele dagen zijn eigen Belgische webshop op www.kiehls.be.
Naast de drie winkels (Gent-Antwerpen-Brussel) komt er dus een online shop bij, altijd superhandig, waar alle producten beschikbaar zullen zijn.
Op de website kan je mee aftellen:

March23
Op mijn 'to visit'-lijstje bij mijn volgende bezoekje aan Antwerpen, staat zeker een stop bij de winkel Cosi-Cosi in Antwerpen, die vanaf 23 maart dit jaar exclusief een hoekje vrijmaakte in zijn winkel voor het schoenenmerk March23.

Het ziet er gewoon een heel leuk en girly hoekje uit en ze hebben er voor iedereen wat, van sneakers tot high heels, en altijd zal je er stylish uitzien!
En binnenkort wordt ook de online shop gelanceerd www.march23.be

Cosi Cosi, Lombardenvest, Antwerpen

♦ E-Shop OMSK
Girls from OMSK heeft sinds haar prille begin in 2007 een duidelijke evolutie gemaakt van 'streetwear' naar 'street couture' en is vandaag een sterk label doordrongen van de Russian heritage enerzijds, en westerse invloeden anderzijds.
Dat heeft uiteraard alles te maken met haar Belgo-russische bezielers: Valéria Siniouchkina en Philippe Koeune. Valéria, wier vader opgroeide in het syberische Omsk, buigt zich vooral over de vrouwencollectie en Phillipe, getalenteerd Brussels graficus, staat in voor de mannenlijn.

De kers op de taart is de gloednieuwe webshop: www.omsk-belgium.com.
Je vindt er de vrouwen- en mannencollecties en links naar de omsk blog, facebook en lookbooks.

♦ Nieuwe winkels voor S.Oliver
S.Oliver is een modebedrijf in volle beweging, met al 10 winkels in België, in oa. Antwerpen, Hasselt, Leuven en Kortrijk. Deze lente komen daar nog twee winkels bij.
Vanaf 30 maart kan je ook in Nijvel terecht bij een S.Oliver-store en vanaf 5 april opent er ook een winkel zijn deuren in Vilvoorde.

♦ E-Shop Massimo Dutti
Massimo Dutti lanceert een Belgische webwinkel. Daarmee voegt België zich bij Oostenrijk, Denemarken, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Italië, Monaco, Nederland, Noorwegen, Ierland, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

Je vindt er stijlvolle en tijdloze collectie voor dames, heren en kids, verkrijgbaar tegen dezelfde prijzen als in de winkels op www.massimodutti.com

Welke winkels/online shops ga je zeker eens bezoeken?
En welke mogen er voor jou verder nog bijkomen in België?