Mogelijk gemaakt door Blogger.

Le Petit Marseillais Extra Doux Olijfmelk en Witte Perzik & Nectarine

Jullie konden hier eerder al lezen dat ik best fan ben van het merk Le Petit Marseillais.
Superheerlijke geuren, zalige producten en dat allemaal aan een budgetprijsje.

Le Petit Marseillais staat bekend het zuiden van Frankrijk naar de badkamers te halen door middel van de heerlijke geuren uit de rijke natuur van de Provence.
Ze zoeken daarbij altijd naar verrassende geurcombinaties met typische ingrediënten uit de zuiderse natuur.

Ook voor de koude wintermaanden zorgt Le Petit Marseillais voor een heerlijke herinnering aan de zomer en versterkt haar basisgamma douchegels 'Extra Doux' met twee nieuwe geuren 'Olijfmelk' en 'Witte Perzik & Nectarine'.

♦ Witte Perzik & Nectarine
Een hydraterende en verfrissende douchegel met fruitig parfum van witte perzik, gekend voor haar verzachtende eigenschappen en uiterst rijk aan vitaminen, en nectarine, gekend voor haar opwekkende kwaliteiten, die de huid stimuleert en verfrist.
Mijn favoriet van de twee, heeft echt een heerlijke fruitgeur en maakt mijn huid heerlijk zacht.
De geur blijft ook echt lang hangen, en ook men badkamer ruikt helemaal fruitig!

Olijfmelk
Een zachte douchecrème, geïnspireerd op één van de zuiderse ingrediënten bij uitstek! Heeft een authentiek parfum met een combinatie van bloemige en frisse toetsen.
Het is een zeer rijkelijke crème, reinigt mild en hydrateert de huid.
Ik ben iets minder fan van de geur bij deze, maar dat is natuurlijk persoonlijke smaak, maar al bij al vind ik het een zalige douchegel die aangenaam aanvoelt op mijn lichaam.

Ook goed om weten, één van de meest geliefde douchecrèmes 'Melk' is voortaan verkrijgbaar in 250ml verpakking (waar dat vroeger enkel 400ml was, wat toch niet zo heel handig is in de douche).
'The all time classic' wordt hij genaamd en ik versta waarom, ruikt heel lekker, reinigt zeer zacht en hydrateert de huid.

Verkrijgbaar in de supermarkt voor slechts €2.69


In Nederland is dit merk jammer genoeg niet verkrijgbaar, bij mijn vorige Le Petit Marseillais post kreeg ik echter een tip bij de comments om eens een kijkje te nemen bij DikDik.nl  waar ze een paar producten van het gamma verkopen (en anders kom je je voorraad opslaan in België of Frankrijk, of je Belgische vriendinnen wat spulletjes laten opsturen :))

Wat denken jullie van deze geuren?