Mogelijk gemaakt door Blogger.

Lush: Rocketeer

Lush, aahhh, zoveel leuke producten met superlekkere geurtjes. Jammer genoeg hier geen Lush-winkel in de buurt.
Na vorige winter had ik de douchegel Snowfairy tot mijn favoriete douchegel bekroond, maar had hem dit jaar nog niet kunnen bemachtigen (lees hier nog eens mijn review).
Tot ik vorige week een verrassingspakketje thuis kreeg van de lieve Lush-lady Roxanne, van de blog Twinxxx, die werkt bij Lush.
Ze stuurde me een flesje Snowfairy op (waarvoor mijn grote dank) en had er voor mijn zoontje ook een bad ballistic bijgestoken, de Rocketeer.

De Rocketeer is een bruisbal van de kerstcollectie (En ja hoor, ik zit al helemaal in de kerststemming :), vandaag dan ook mijn kerstversiering uitgehaald).
Hij ziet er niet alleen uit als een raket (met leuke glinstertjes), hij vliegt ook echt door het water.

Je water wordt eerst blauw, dan komt een gele-oranje kleur net als een racket die afgeschoten wordt en eens de bruisbal volledig opgelost is, ziet je water er groen uit.
Mijn zoontje vond het superleuk een vliegende raket in bad, en een leuke kleurtje is ook altijd plezant "oh mama, het water is blauw'!
Het licht was echt slechts 's avonds in de badkamer voor een goede foto van de bruisbal in actie, maar hier zie je toch het kleurtje van het water :)

Ruikt heel lekker en fris, en geur blijft ook heerlijk hangen op je lichaam en in je badkamer.

Hebben jullie al favorieten van de kerstcollectie?