Mogelijk gemaakt door Blogger.

Nieuwtjes

Het is al een tijdje geleden dat ik nog eens een nieuwtjes-post deed, maar ik ging terug in mijn mailbox op zoek naar enkele leuke nieuwtjes voor jullie, die nog handig kunnen zijn voor kerst/nieuwjaar.

♦ SUPERDRY nagellak en parfum
Het merk SUPERDRY, dat vooral bekend is voor zijn kledij, brengt nu met een parfum en dry oil op markt voor mannen, en een nagellak-collectie voor vrouwen.
Voor mannen vind je dus de parfums SUPERDRY Dry en Double Dry en de Dry Oil, komen alledrie in een flacon in een lederen cover.
Voor de vrouwen is er nieuw de nagellak collectie. Een uitgebreid kleurengamma, zo is er een kleurtje voor elke look. SUPERDRY nagellak blijft lang zitten, is makkelijk aan te brengen en geeft een schitterend resultaat. (ook verkrijgbaar via de superdry webshop)

♦ 5 tips van M.A.C. om het nieuwe jaar fris te starten.
Na een korte oudejaarsnacht op familiebezoek?
MAC. Senior Makeup artist Elke Willemen geeft 5 tips voor een stralende huid om het nieuwe jaar te starten.

♦ Deborah Lippmann verkrijgbaar in België
De nagellakcollectie van celebrity nagelexperte Deborah Lippmann is sinds december verkrijgbaar bij Senteurs d'Ailleurs in Brussel, en bij Instant Spa in Leuven en Antwerpen.
Vooral bekend voor hun oh zo mooie glitterlakjes.

♦ Geschenkkoffers van Roger & Gallet
Ik ben dol op de geuren van dit merk, en speciaal voor de kerstdagen brengt Roger & Gallet enkele geschenkkoffers op de markt.
Een limited edition met Eau Fraîche verstuiver 100ml en douchegel 75ml, verkrijgbaar in de heerlijke geurtjes  van Bois d'Orange en Fleur d'Osmanthus.
Verkrijgbaar bij de apotheek en parfumerie.

♦ H&M Pop Up Store Kerstmarkt Brussel
Ga je deze maand nog langs op de kerstmarkt in Brussel, vergeet dan zeker de H&M Pop Up Store niet te bezoeken, die staat er nog tot 31december, op het plein achter de Sint-Katelijnekerk.
Het is een glazen huis met twee verdiepen waar je de belangrijkste artikels van de feestcollectie vind, en vele winterse en feestelijke accessoires.
Op het eerste verdiep bevind zich een Social Media Lounge, waar je een mini make-over kan krijgen en dan ook je foto laten nemen in complete kerstsfeer, die je onmiddellijk met je vrienden kan delen via facebook of twitter.

♦ Mini-Kneipp onder de kerstboom
Ook Kneipp zorgt voor enkele leuke en kleine geschenksetjes, ideaal als klein kerstcadeautje.
In een luxeverpakking, met een mix van diverse Kneipp producten, voor zowel douche, bad en body.

Ik ben vooral benieuwd naar de nieuwe nagellakcollecties van Deborah Lippmann en SUPERDRY!
En ik vind ook de tips van M.A.C. Makeup artist Elke superhandig!!

Hebben jullie favoriete nieuwtjes?