Mogelijk gemaakt door Blogger.

Pretty eyes with Max Factor Eye Effects Collection

De nieuwe aanwinst van Max Factor is de Eye Effects Collection, een collectie kleurrijke oogproducten waarmee je eenvoudig een professionele make-up look kan creëren.

De collectie bestaat uit de False Lash Effect Fusion Mascara, Liquid Effect Pencil in vijf kleuren en twee nieuwe kleuren bij de Smoky Eye Effect Eyeshadow.
Met enkele 3 producten heb je alles bij de hand voor een perfecte ooglook.
Ik zet ze eventjes op een rijtje:

♦ False Lash Effect Fusion Mascara
De False Lash Effect Mascara werd vorig jaar gelanceerd, en was een groot succes. Daardoor werd nu de Fusion gelanceerd die naast volume ook lengte  geeft aan je wimpers.

Ik was best benieuwd naar de mascara's, want de Xperience mascara van Max Factor behoord nog altijd tot mijn favorieten. Ik ben best tevreden met het resultaat, al zie ik niet zoveel verschil tussen de twee.
zwart / paars

♦ Liquid Effect Pencil
De Liquid Effect Pencil komt in de vorm van een oogpotlood, maar heeft het lang houdende effect van een vloeibare eyeliner.
Het een gummetje aan het uiteinde om de lijntjes te vervagen, zo kan je verschillende looks creëren.
Komen in 5 verschillende kleuren: Brown Blaze, Black Fire, Violet Voltage, Lilac Flame en Silver Spark.
 Ik ben fan, echt!! Heel goede oogpotloodjes, die lang blijven en een mooi creamy resultaat hebben. Ik gebruik het zwarte dagelijks!

♦ Smoky Eye Effect Shadow
De smokey eye is nog altijd de meest gewilde make-up look, en door de Max Factor Smoky Eye Effect Eyeshadow is dit vanaf nu ook makkelijk aan te brengen.
Deze creamy oogschaduw heeft twee uiteinden, één met een lichte kleur voor over het volledige ooglid, het andere een donkere bijpassende kleur, voor accenten te leggen.

Bestond al in de kleuren Onyx Smoke, Silver Storm, Bronze Haze, Indigo Mist en Purple Dust.
Nu zijn er twee nieuwe kleuren: Tempest Blue en Pink Plume.
Hier de nieuwe kleurtjes, en mijn favoriet Bronze Haze:

Hier gebruikte ik het zwarte potlood, die ik wat blende samen met de smoky eye effect eyeshadow in bronze haze en de mascara, hoewel ik vind de de kleur en het effect echt niet overkomt op foto (ligt waarschijnlijk aan mij, maar ik krijg een ooglook echt niet goed op foto).

Wat vinden jullie van de kleuren en de producten?

Te koop bij oa kruidvat
Mascara: €17.99
Liquid Effect Pencil: €10.99
Smoky Eye Effect Pencil: €13.99