Mogelijk gemaakt door Blogger.

Maak kans op een heuse Europa trip of een JanSport HUF rugzak

Vandaag wil ik jullie terug op de hoogte houden van een superleuke winactie!
Misschien kennen jullie het Amerikaanse rugzakken-merk JanSport al, vooral bekend voor zijn outdoor rugzakken en schooltassen.

JanSport is nu voor de tweede keer een samenwerking aangegaan met het kledingsmerk HUF, en brengen daarbij een limited edition backpack op de markt, de HUF!
Het is een waar collector's item, want er worden er maar 17 gemaakt!Nu kan je zo een exclusieve HUF winnen door mee te spelen met de wedstrijd op de JanSport Europe facebook pagina.
Ben je nu niet zo een sportief type (ehum, like yours truly :p), die niet echt met de rugzak eropuit trekt, er is nog een véél leukere prijs te winnen, namelijk een duoticket voor een heuse Europa trip van 10 dagen!
Wow, stel je voor, trek naar alle leuke plekken waar je altijd al eens naartoe wou voor een citytrip en doe ze gewoon allemaal tijdens dezelfde trip, van Amsterdam, naar Parijs, Rome, ...

Wat moet je nu doen?
Je kan meespelen tot 16 Januari 2012, gewoon de JanSport Europe facebook pagina 'liken', jou gegevens invullen en één of meerdere vrienden uitnodigen die je zou meenemen op je Europe trip :)
Je maakt niet alleen kans om de HUF backpack te winnen, maar ook twee InterRail Global Pass Tickets, om 10 dagen te reizen door Europa.

Wat denken jullie ervan?
Zouden jullie hier je kans wagen?