Mogelijk gemaakt door Blogger.

2 jaar Sprinkles on a Cupcake

HOORAY!!! Vandaag blaast mijn blog Sprinkles on a Cupcake 2 kaarsjes uit, en ik wil dat natuurlijk samen vieren met jullie.

Na twee jaar blog ik nog altijd met superveel plezier, alsof ik nooit iets anders gedaan heb.
Ik vind het heerlijk om al jullie comments te lezen, mailtjes te krijgen, artikeltjes te schrijven, op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en deze dan ook met jullie te delen, mijn eerlijke mening over iets te delen en hopen dat jullie er iets aan hebben, ...

Ik probeer zoveel mogelijk variatie te brengen in mijn blog, maar daarin wel mezelf te blijven, dus hopelijk blijven jullie hier graag op bezoek komen!
Hierbij wil ik heel hard bedankt zeggen aan alle bezoekers, ook aan de PR-mensen die in mij en mijn blog geloven en die er ook voor gezorgd hebben dat deze blogverjaardag niet ongemerkt voorbij zal gaan!!

Speciaal voor deze tweede Blogiversary organiseer ik dan ook twee weken lang winacties, speciaal om jullie, al mijn bezoekers, volgers, lezers, ..., te bedanken voor al jullie bezoekjes en reacties!!
Vanaf morgen komt de eerste winactie online, maar denk alvast aan merken zoals Guerlain, Kneipp, Roger & Gallet, Hema, Max Factor, Oil of Olaz, Clinique, Rituals, Wella, Fekkai, Couvent de Minimes, maar ook een heus cupcake-starterspakket om thuis zelf aan het bakken te slaan!

Zijn jullie al benieuwd?