Mogelijk gemaakt door Blogger.

New grey jeans

Ik was al eventjes op zoek naar een nieuwe donkergrijze skinny jeans, en had er een leuke en echt heel betaalbare gevonden bij Zalando.

Voor wie deze webshop nog niet kent, het is een Nederlandse webshop met tal van verschillende merken bijeen.
Je kan er terecht voor kledij (zowel voor mannen, vrouwen als kinderen), schoenen (zowel pumps als warme laarzen), beauty- en make-upproducten (make-up, parfum, verzorging, haar, nagels,...) en accessoires (van handschoenen en sjaals tot tassen en portemonnee's), van verschillende merken bijeen en in verschillende prijscategorieën.

Spijtig genoeg verzend Zalando nog niet naar België (hoewel daar wel eens snel verandering in kan komen, want ze zijn bezig met het opzetten van een Belgische Zalando, ik hou jullie hier zeker van op de hoogte).
Maar mijn lieve vriendinnetje Deb was zo lief  van het pakketje bij haar thuis te ontvangen en naar mij op te sturen, jeej!!

Over naar de jeans. Ik ging eerst voor een broek van Replay, maar toen ik de Jane Norman spotte, vond ik ze ideaal van kleur en model, en ook van prijs. Ze kostte slechts €54,95, en dat is verzending incl.
Nu, een broek bestellen via internet is altijd een beetje tricky (tenzij je al iets van het merk hebt en je maat kent), dus ik bestelde mijn gewone maat en dacht het maar te riskeren.
Ze is een heel klein beetje te groot, maar het stoort eigenlijk niet echt.
Past perfect op mijn Steve Madden booties :)

Jeans: Jane Norman (zalando), blazer: Zara, 
black satin shirt: h&m, sjaal c&a, boots: Steve Madden

Wat vinden jullie ervan?