Mogelijk gemaakt door Blogger.

Mijn secret santa pakketje

Ik liet jullie in een vorige post al weten dat ik een pakje ontving van een secret twitter santa, en wie me volgt op twitter zal er zeker ook al wat tweets over gelezen hebben.

Roxanne organiseert al het tweede jaar op rij een secret twitter santa (waar ik in 2010 ook aan deelnam, en het zo leuk vond dat ik in 2011 opnieuw van de partij was).
Bedoeling is dus dat je je met een aantal mensen, actief en elkaar volgend op twitter, inschrijft voor een secret santa. Dan maak je een wishlist op en na een tijdje krijg je een elfje aangewezen, waarvoor jij dan een pakje moet kopen, maar die persoon mag nog niet weten wie jij bent.
Ook jijzelf krijgt dan een pakje thuis, waarvan je op voorhand nog niet weet van wie het komt en wat erin zit.
Dat is altijd superleuk, ook op voorhand kunnen dan geheime vragen aan elkaar gesteld worden enzo.

Maar eens je het pakje opendoet, zit er natuurlijk een kaartje bij van wie het komt.
Ik kreeg een superleuk pakje van Els. Ik ben er erg tevreden mee, heel erg bedankt!!

Nooit gedacht dat er zoveel ging inzitten :). Ik kreeg leuke dingen van op mijn wishlist, maar ook andere dingen erbij die helemaal mijn geurtjes zijn.
Daarbovenop kreeg ik een leuk cupcake-lipglossje, dus super dat ze ook de link legde naar mijn blog :D.
Ik moest gelukkig niet te lang wachten om het open te maken, ik kreeg het maar enkele dagen op voorhand, en na er een klein beetje mee te schudden vielen er zilveren sterren uit, dus had ik het maar wijselijk uit mijn zicht gezet.

Op naar de inhoud van het pakje:

Ik kreeg een superleuk setje van Rituals, Cherry Blossom & Rice Milk, met doucheschuim, body cream, shampoo en scrub. De geur is gewoon zalig en ik hou van Rituals producten:

Daarnaast een leuk kokos-setje van The Body Shop, (I love cocos; dus hoera!!) met douchegel, bodylotion, lip roll-on en een douchepuff:

Ook een cupcake lipglossje en een OPI nagellakje in de kleur Meep Meep Meep van de Muppets collectie <3:

Wat vinden jullie van mijn spulletjes?
Deden jullie mee aan de secret santa, of zouden jullie dit volgend jaar willen?