Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random Pics #8

Eerst en vooral: HAPPY NEW YEAR 2012!!!
Ik wens jullie veel succes, geluk, liefde en vooral een goede gezondheid!
En nu de eerste randoms pics van het nieuwe jaar, die volledig in het thema van kerst, nieuwjaar en lekker eten staan :)

Making little gingerbread men 

Heerlijk en schattig mickey mouse wafeltje

Dit jaar deed ik terug mee aan Secret Twitter Santa, waarbij je een cadeautje moet kopen voor iemand zonder dat die mag weten van wie het komt (uiteindelijk steekt er dan wel een kaartje bij van wie het afkomstig is), en ik kreeg dan ook zo een pakketje, van Els. Binnenkort zien jullie zeker de inhoud van het pakketje!! Ik ben er alvast heel blij mee, bedankt Els.

Mijn dessertjes op tafel op kerstavond: Cakejes, Tiramisu, Petit Fours, Mini Bavarois, mijn kerst-cupcakes en de kerstboom-cake:

Ik ging voor de feestdagen helemaal voor de kleur burgundy in mijn outfits. 
Een broek op kerstavond, en voor oudejaar koos ik voor een bordeaux blazer met sterretjes-voering!

Happy 2012, from me and my little family!

Hopelijk hebben jullie ook goed gevierd deze feestdagen!
Petra x