Mogelijk gemaakt door Blogger.

Giveaway #11: Win een Wella Pro Series Pakket


Deze winactie is afgelopen, de winnaar werd gecontacteerd via email!


Nadat ik vorig jaar tot één van de Wella Pro Series ambassadors bekroond werd, mocht ik hun producten uitgebreid testen, en ik moet zeggen, niets dan lof!! Ik gebruik ze nog steeds heel vaak en ik ben er supertevreden van!!

Heb je ze zelf nog niet geprobeerd of juist wel en krijg je er ook geen genoeg van? Good for you, want ik mag van Wella namelijk een Pro Series pakket weggeven met daarin Shampoo, Conditioner, Haarmousse en Haarspray!!

Wat moet je hiervoor doen?
♦ Laat een comment achter dat je meedoet!
♦ Vergeet geen geldig emailadres (of link naar je blog/twitter) achter te laten zodat ik je kan contacteren als je gewonnen hebt.

Niet verplicht, maar zorgt wel voor een extra winkans:
♦ Volg me op twitter, tweet dan: 'volg @PetraCupcake en maak kans op een Wella Pro Series pakket: http://bit.ly/w4nd9x'
of
♦ Volg me op facebook  en like dit artikeltje.
(laat ook weten wat je extra gedaan hebt, dan kan ik dit controleren en laten meetellen als extra winkans)

De winactie loopt tot 3 februari 2012, middernacht.
Je mag aan alle wedstrijden meedoen, maar je kan maar met 1 wedstrijd winnen.
De winnaars worden random gekozen en worden persoonlijk gecontacteerd! 

Veel succes
Petra x