Mogelijk gemaakt door Blogger.

'Cupcakes van Petra' en andere cadeautjes

Ik kreeg dit superleuk boek cadeau voor nieuwjaar!!
Het is een cupcake boek, met als titel: Cupcakes van Petra, hoe toepasselijk is dit boek!!
Ik ben er superblij mee en staat vol recepten en leuke ideetjes!!

Ik toon jullie enkele van mijn favorieten die in het boek staan, die ik zeker eens zal uitproberen:

Daarnaast kreeg ik bij mijn kerst- en nieuwjaarcadeau's centjes, cadeaubonnen van oa. H&M en Ici Paris XL, maar ook eentje van een wellnesscenter in de buurt. Verder leuke keukenspulletjes zoals een schattige theepot, met yummie thee erbij, een kookboek, een tafelloper,... Ook veel kaarsjes (wich I love) grote kaarsen, geurkaarsjes en ook kaarsenhoudertjes, een paar leopard handschoenen en een toilettas.


Kregen jullie ook leuke cadeautjes?