Mogelijk gemaakt door Blogger.

Fashion: Nieuwe trend - Dad sneaker


Na de Mom-jeans, is er nu ook de Dad-sneaker! Weet niet of je er al van gehoord hebt, maar je hebt ze zeker al gezien! Deze nieuwe sneakers kan je herkennen aan hun opvallende, grove details en dikke zool, vaak ook met opvallende kleuraccenten, maar ze zijn ook verkrijgbaar in één kleur. Daarnaast zouden ze geïnspireerd zijn op de schoenen die je vader vroeger misschien ook wel droeg in de jaren '90.
Niet iedereen is fan, ze worden ook wel ugly sneakers genoemd, maar het is een nieuwe trend waar je niet naast kan kijken!

Ze zitten comfortabel, da's een feit, en je lijkt ineens direct wat groter ook al heb je dan comfortabele schoenen aan! Of ik zo dol ben op het model, iets minder alhoewel, hoe meer ik ze zie, hoe toffer ik het wel vind. Ik heb zelf op safe gespeeld, ben meer fan van de effen sneakers, dus ik koos voor een wit paar.

Heel wat grote merken volgen ondertussen deze trend al, maar je hebt ook al heel wat betaalbare versies zoals bij Bristol. Ik haalde daar deze effen witte sneakers, die vind ik altijd leuk staan, zowel op jeans, een kleedjes, ...
Maar ze hebben er ook beschikbaar met meerdere kleuraccenten, dus voor ieder wat wils!

Wat denken jullie van deze nieuwe trend?

Dad Sneaker wit - €34.99
Verkrijgbaar in de Bristol winkels en online
Disclaimer: ik bestelde deze schoenen in ruil voor een blogpost. Deze sponsoring heeft geen enkele invloed op mijn beoordeling. De volledige disclaimer lees je hier