Mogelijk gemaakt door Blogger.

Hair: Nivea - Hairmilk Natural Shine


Een natuurlijke glans in ons haar, dat willen we allemaal wel uiteraard, zeker als je haar wat doffer is. En na de winter kan mijn haar echt wel wat extra glans gebruiken! Ik probeerde daarvoor de nieuwste Nivea producten uit, namelijk de Hairmilk Natural Shine shampoo en conditioner. Ik vertel jullie graag mijn bevindingen.

De shampoo en conditioner Hairmilk Natural Shine voeden dof haar intensief en maken het zichtbaar gezond. Hierdoor krijgt het haar zijn natuurlijke glans weer terug.
De formule bevat natuurlijke melk en zijde proteïnen.

De shampoo zelf is een lichte crème met een zijdeachtige glans die heel zacht aanvoelt als je hem aanbrengt op je haar. Hij schuimt heel goed en mijn haar voelt echt proper en zacht. Toch maak ik altijd gebruik van een conditioner, al heb je bij deze helemaal niet zoveel product nodig om je haar echt zacht te maken.

Of hij nu echt wel extra glans voorziet, is moeilijk te zeggen, maar ik merk toch dat mijn doffe haar er iets gezonder en gladder uitziet. Daarnaast is ook de geur heel aangenaam, wat ik ook altijd een pluspunt vind in de douche! Zeker een aanrader als je het mij vraagt!

Kennen jullie deze Nivea producten al?

Nivea Hairmilk Natural Shine
Shampoo - 250 ml - €3.39
Conditioner - 200 ml - €3.39
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier