Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: #TimeToEndBreastcancer


De maand oktober staat al jaren gekend als borstkankermaand, waarbij de organisatie Think Pink er mee voor zorgt dat zoveel mogelijk mensen hun steentje bijdragen. Want iedereen kent wel iemand die het heeft of gehad heeft, of misschien werd je er jammer genoeg zelf al mee geconfronteerd.
Ook heel wat beautymerken brengen producten uit waarvan een deel van de opbrengst naar de strijd tegen borstkanker gaat! Je houdt er zelf een fijn product aan over én je helpt het goede doel!

Zo brengen alle merken van de Estée Lauder Companies zo'n limited edition product op de markt deze maand. Een deel van de opbrengst gaat naar Pink Ribbon en de Breast Cancer Research Foundation. 
Hier op de foto zie je de Aveda Hand Relief handcrème in een mooie limited edition verpakking, en de Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion +. Eén van mijn favoriete producten van Clinique die ik elke ochtend gebruik. Voor deze actie krijg je een een sleutelhanger bij!

Daarnaast heb je ook nog Limited Edition Estée Lauder Advanced Night Repair in een mooie roze verpakking en met hangertje, een Estée Lauder Lipstick set en de La Mer Treatment Lotion.

Maar daarnaast kan je nog op een makkelijkere manier je steentje bijdragen dankzij Estée Lauder.
Neem gewoon je favoriete roze lipstick, teken er een Pink Ribbon mee op je hand en post zo een foto op instagram. Vergeet zeker de hashtags #TimeToEndBreastCancer en #ELCDdonates bij je post te plaatsen, want voor elke foto tijdens de maand oktober met deze hashtags doneert Estée Lauder Companies $25 (de kostprijs van een half uur research).

Ik weet het, ik ben er een beetje laat mee maar ik wou het toch nog zeker meegeven! Nog 5 dagen te gaan in oktober, dus nog tijd genoeg om daar eventjes werk van te maken!! Ik postte ook zonet mijn foto op mijn instagram-pagina!! En jullie?