Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: From summer to fall


Mijn laatste 'random pics'-artikel, dateert alweer van voor de echte zomervakantie. Tijdens de zomer deelde ik vooral foto's van onze vakantie in Frankrijk en ons tripje naar Disneyland. Dus nog enkele snapshots op een rijtje, van zomer tot herfst!

Begin juli trouwde mijn stiefzus, en de dresscode was blauw! We gingen dus all the way met onze blauwe look, wat denken jullie?

In de zomer vierde ik ook mijn verjaardag, en dat deden we met een gezellige ontbijt bij Cocotine in Gent. Het is er niet alleen heel mooi en gezellig, maar ook superlekker!

Nu het echte bloemen-seizoen achter de rug, heb ik een leuk alternatief gevonden, namelijk droogbloemen. Geven nog steeds kleur in huis én ze blijven er gewoon mooi uitzien!

Een eerste herfstlook, ik ga helemaal voor laagjes. Zoals hier, een kleedje, met dikkere trui en jas!
Wat is jullie ultieme herfst-outfit? 

Herfst, perfecte tijd om al je favoriete series opnieuw te bekijken onder een dekentje, met een geurkaars aan en een tas koffie of thee! 

Als afsluiter, ik liet onlangs nog een nieuwe tattoo zetten, namelijk de planeet Saturnus. Ik ben er superblij mee! En ja, het is zoals ze zeggen, het is écht verslavend, ondertussen is dit nummer 6.

Zo, aftellen naar de kerstperiode nu zou ik zeggen ;)