Mogelijk gemaakt door Blogger.

Lifestyle: opnieuw starten met bewegen


Enkele jaren terug ging ik elke week een uurtje sporten, tot ik er op een bepaald moment mee stopte omdat de afstand van sportzaal en mijn huis mij toch iets te ver begon te worden en ik merkte dat ik niet elke week meer kon gaan op die vaste dag/uur terwijl ik er dan wel voor betaalde. Ik ging thuis wel wat oefeningen doen... wat natuurlijk nooit echt gebeurde.
Voor de zomer had ik eindelijk de stap toch gezet naar het opnieuw meer bewegen, maar de zomer gooide opnieuw roet in het eten! Shame on me!!

Nu mocht ik dankzij Bristol een nieuwe sportoutfit uitkiezen, en als dat geen motivatie is, dan weet ik het ook niet! Zoveel leuke spullen, en zou zo jammer zijn om die gewoon maar in de kast te laten liggen. Ik was echt positief verrast met hun sportaanbod bij Bristol, ze hebben echt toffe en mooie sportkledij en schoenen, en die ook echt heel goed zitten!
Nog een motivatie, mijn zoontje vind het leuk om mee te sporten, dus hij is elke avond actief om mee te doen!!

Dus, een nieuwe uitdaging voor mezelf, ik ga tijdens de maand oktober proberen om 3 à 4 keer per week minstens 20 minuten oefeningen te doen en me eens volledig in het zweet te werken. Het blijkt een nieuwe work-out methode te zijn, waar je meerdere dagen per week maar voor kortere duur een bepaalde set oefeningen doet die je herhaalt. Iets wat je makkelijk thuis kan doen, maar waardoor je natuurlijk telkens zelf moet motiveren om eraan te beginnen!

Ik heb alvast een nieuwe app gevonden, 'workout for women', die ik zeker eens wil testen en mijn nieuwe outfit klaargelegd, ik hou jullie volgende maand op de hoogte hoe het gaat (nog een motivatie voor mij, want ik kan niet schrijven dat ik helemaal niets heb gedaan).

Hoe gaan jullie om met sporten en meer beweging? VInd je daar de tijd voor, wat doe je juist, ...?