Mogelijk gemaakt door Blogger.

Hair: Elsève - Dream Long 8 Seconden Wonder Water


Ik testte sinds kort het nieuwe Dream Long Wonder Water uit van Elsève, en ik ben helemaal fan!! Wat is het nu precies, en hoe moet je het gebruiken? Ik leg het jullie graag uit!
Met mijn lang haar was ik heel enthousiast van het Dream Long assortiment van Elsève, en kreeg nu een hele mooie aanvulling met dit Wonder Water, die in de VS een van hun bestsellers is.

Dream Long 8 Seconden Wonder Water is eigenlijk een vloeibare conditioner, en zorgt ervoor dat je lange haar moeiteloos én snel kan gaan verzorgen, zodat het glad en glanzend wordt!
Dankzij de baanbrekende technologie maakt dit product het haar glad in één snelle applicatie, dit dankzij verzorgende bestanddelen die onmiddellijk alle beschadigde delen van de haarvezels bedekken, zonder siliconen te gebruiken.


Door het gebruik van het Wonder Water voelt het haar tot 10 keer zachter en glanzender aan, en is het ook onmiddellijk ontward, met daarnaast ook een opmerkelijke verbetering tijdens het borstelen en dus ook minder haarbreuk.

Hoe gebruik je het nu precies? Gewoon onder de douche, zoals een gewone conditioner. Na het wassen van het haar breng je het water aan op nat haar, en ongeveer voor 8 seconden inmasseren. nadien gewoon uitspoelen en klaar! 
Mijn haar voelt direct heel zacht aan tijdens het uitspoelen en het ruikt ook heel lekker!!

Ik ben fan, het gaat supersnel en het resultaat is toch echt merkbaar! Hebben jullie deze al gespot of geprobeerd?

Elsève Dream Long 8 Seconden Wonder Water 
200 ml - €9.99
Verkrijgbaar in de supermarkt, drogisterij, ...
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier