Mogelijk gemaakt door Blogger.

Travel: Tip Dichtbij vakantie - recreatiepark De Leistert


Eindelijk lente, meer zon en toch al iets warmer, dat betekent in ons geval dat het toch begint te kriebelen om de campervan uit te halen, maar gewoon ook om eens een leuk weekendje weg te plannen. Een leuke tip voor jullie, ik botste op een superleuk vakantiepark in Limburg, Nederland, De Leistert! 
Het leuke is, je kan er met je eigen kampeermiddel naartoe maar ook een van de accommodaties ter plekke huren, van luxe lodges of een knusse bungalow, tot een avontuurlijke safari- of glampingtent. Dit kan trouwens al vanaf 2 personen maar er zijn ook huisjes tot 18 personen. 

Zo een lang weekend of weekje verblijven in een vakantiepark, dat blijft toch iets leuks en gezelligs hebben vind ik. Zeker als kind is dat geweldig om naar uit te kijken want er valt daar altijd zoveel te beleven. Uiteraard wordt er voornamelijk naar het zwembad uitgekeken, dat is toch een must bij zo een vakantie. Met alleen je gezin, maar ook met familie of vrienden is dit echt een aanrader. 

De Leistert ligt dus in Nederlands Limburg en bevat heel wat toffe huuraccommodaties en daarnaast ook een camping met zwembad. Ze hebben er zelf kampeerplaatsen met privé sanitair, of bv. een luxe bungalow met ruime tuin, eigen sauna en bubbelbad! Lijkt me natuurlijk geweldig leuk om te doen met kinderen, want er zijn tal van parkfaciliteiten zoals bijvoorbeeld 3 speeltuinen (binnen en buiten).
Maar ook een heus waterpark met binnen een subtropisch zwemparadijs en op warme dagen kan er ook gebruik gemaakt worden van een buitengolfslagbad en een dagstrand! Daarnaast is er ook een unieke natuurlijke waterspeeltuin.

Niet alleen waterpret, maar er is ook een indoor speeltuin, helemaal in thema van de jungle, om op avontuur te gaan. Daarnaast is er ook een animatieteam beschikbaar, met activiteiten voor alle leeftijd, van 4 jaar tot 12 jaar, voor elk wat wils. En ook in de buurt rondom het vakantiepark zijn er heel wat leuke dingen te doen, zoals attractiepark Toverland, voor de mama's Designer Outlet Roermond, GaiaZoo en heel wat prachtige natuurgebieden

Uiteraard is er ook een overdekte plaza, met tal van restaurantjes, een winkeltje, een sportcafé, bowling, leuke shows en spelletjes, ... Dat vind ik altijd zo leuk aan van die vakantieparken, de sfeer is er altijd zo goed, en er is zoveel te doen! 
Het ziet er ook echt een prachtig park uit, heel uitnodigend en natuurlijk, en ook de camping is een 5 sterren camping waar ook van alle parkfaciliteiten gebruikt gemaakt kan worden.

Ik zie ons met onze camper toch eens een bezoekje brengen, al lijkt zo een luxe huisje met eigen sauna en bubbelbad ook wel echt de moeite! Ik zet deze alvast op mijn lijstje, hoe zit het bij jullie? 
Disclaimer: Blogpost in samenwerking met Vakantiepark De Leistert. Deze sponsoring heeft geen enkele invloed op mijn artikel. De volledige disclaimer lees je hier