Mogelijk gemaakt door Blogger.

Travel: kamperen tijdens de herfst?


Tijdens de zomer trekken wij er altijd met de campervan op uit. Zo gingen we dit jaar een weekje naar Italië en ook nog enkele dagen naar Luxemburg, meer daarover binnenkort op de blog, want ik heb heel wat leuke tips voor jullie. Heel handig dat je nergens gebonden bent aan een locatie en overal naartoe kan gaan en kan vertrekken of langer blijven volgens wat je zelf wenst.
Ook al ben ik voor de herfst en winter zelf niet zo een fan om te kamperen, want het wordt toch kouder (ook al hebben we verwarming natuurlijk), het blijft natuurlijk leuk om er eens op uit te trekken, zeker de herfst is zo een mooi seizoen om buiten te vertoeven.

Hoewel ik al regelmatig in Limburg in België ben geweest, ben ik nog nooit naar Nederlands Limburg geweest, terwijl het daar ook heel erg mooi is. Ik besloot al eens een kijkje te nemen welke campings en vakantieparken (soms wel nog leuker tijdens de herfst) Limburg te bieden heeft. Zo heb je er o.a. Recreatiepark Leistert, een park met bungalows maar ook safaritenten, cabins en superleuke glampingtenten. Naast gewone campingplekken hebben ze er ook een camping met privé-sanitair, lijkt me heerlijk om je eigen persoonlijke sanitaire unit te hebben met verwarming (misschien toch te overwegen tijdens de herfst dan), toilet, douche, wastafel en zelfs een vaatwasser. Sommigen hebben zelfs een eigen sauna. Wat een luxe als je met je eigen camper of tent gaat kamperen.Het park is een heus domein met verschillende restaurantjes en zelfs een supermarkt op het domein. Ook voor mensen die reizen met kinderen en op zoek zijn naar een kindercamping in Nederland, zijn hier aan het goede adres. Naast een subtropisch zwemparadijs, een indoor speeljungle en heel wat speeltuinen, is er ook een volledig recreatieteam die de kinderen mee op pad neemt. 's Avonds kan je met z'n allen ook nog gezellig gaan bowlen. Echt heel kindvriendelijk!


Zou het zo leuk vinden om dit nog eens te doen, al denk ik dat ik voor de herfst toch zou kiezen voor een glamping-tent. Het gevoel van kamperen, maar toch met iets meer luxe, je hebt een toilet, douche en verwarming. Er is ook een keukenblok met koelkast, microgolfoven, kookplaat, senseo en waterkoker. En er is ook een aparte slaapkamer voor ouders en kinderen. 
Of misschien toch een bungalow? Haha, moeilijk kiezen.

Voor wat zou jij kiezen? 
Disclaimer: Blogpost in samenwerking met Pretty Orange. Deze sponsoring heeft geen enkele invloed op mijn artikel. De volledige disclaimer lees je hier