Mogelijk gemaakt door Blogger.

Nails: Max Factor Miracle Pure Vegan Nagellak


Ik testte de nieuwe en eerste 100% vegan nagellak van het merk Max Factor, Miracle Pure, gemaakt met plantaardige ingrediƫnten. Daarnaast zijn ze verzorgend en komt deze collectie in twaalf kleuren, die ook zorgen voor een mooie glans. Ik probeerde dit weekend alvast de Fiery Fuchsia uit.

De Max Factor Miracle Pure is dus 100% vegan. Met zijn natuurlijke antioxidant vitamine E zorgt deze ademende formule voor gezond uitziende nagels, zelfs na het verwijderen van de nagellak. 
Hij is ook snel drogend en blijft lang zitten. Ik gebruikte hem zonder basecoat en topcoat, met twee laagjes en de kleur bleef toch een viertal dagen mooi op mijn nagels zitten. Op de foto zie je mijn nagels al op dag drie, dus vind ik het er best nog goed uitzien. De Fiery Fuchsia is een felroze kleur met subtiele glitter, heel leuk en vrolijk en kan ook perfect voor het najaar en winter.De verpakking is gemaakt van gerecycleerde materialen en is ook recyclebaar na gebruik. De unieke vegan gebogen borstel zorgt voor een makkelijke en streeploze applicatie. Brengt inderdaad heel makkelijk en vlot aan, het borsteltje is plat en breed wat ik wel makkelijk hanteerbaar vind. 

Daarnaast heb ik ook de kleurtjes Nude Rose, een zachtroze kleur, en coconut milk, een witte nagellak. Ik heb deze al kort uitgetest (maar nog niet op foto gezet). Deze kleuren zijn voor nagellak altijd iets moeilijker om vlot te lakken en echt dekkend te krijgen. Ze hebben dan ook een viertal laagjes nodig om goed dekkend te zijn.


Sowieso hele mooie kleurtjes in de collectie, in totaal zijn het er twaalf, en inderdaad ze drogen mijn nagels helemaal niet uit, dankzij de vitamine E die de nagellak ook verzorgd maakt. Nagellak verwijderen ging heel vlot en mijn nagels waren niet beschadigd of droog. Daarnaast uiteraard ook heel fijn om te weten dat deze dus vegan zijn, wat een groot voordeel is!

Wat denken jullie van deze lakjes?

Max Factor - Miracle Pure Vegan Nagellak
12 ml - €8.99
Verkrijgbaar in de drogisterij of online op oa. Douglas, Etos, Bol.com
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier