woensdag 15 september 2010

First boozyshop order

Ik ontving deze week mijn eerste boozyshop bestelling (dat vind ik zo leuk aan weekdagen, de postbode die kan langskomen).
Het is geen grote bestelling, maar er was een korting van 10% op NYX producten, en ze hadden er een lipstick die al superlang op mijn verlanglijstje stond, and I love it!!
Kijk eens eventjes mee:
Ik bestelde :
- hello kitty bath & showergel in 'cherry & flowers', de verpakking is supercute en het ruikt nog heerlijk ook! Ze hebben verschillende geurtjes (aarbei, chocola, perzik, amber), en ook bad en shampoo flesjes (bananasplit, pina colada, limoen sorbet).
- Burt's Bees lipbalm, aangezien ik de gezichtsscrub heerlijk vind (check my review here), wou ik hun favoriete product ook wel eens uittesten. Het ruikt naar peppermint en dat voel je ook op je lippen. Het geeft een fris gevoel en doet mijn lippen wat tintelen. Ben er nog niet zo gek op, misschien als het echt kouder wordt en mijn lippen deze verzorging echt kunnen gebruiken verander ik misschien van gedacht.
- 2 lipsticks, 'summer love' and 'pecan pie', alletwee nude-kleurtjes (wich I love)
Het verschil is misschien niet zo heel erg duidelijk op de aan-foto's (in het echt zijn ze iets meer aanwezig op de lippen dan op de foto), maar de summer love heeft meer een roze tint, en de pecan pie een gouden shimmer kleurtje.
Wat vinden jullie van mijn aankoopjes?

13 opmerkingen:

 1. ahh leuke spulletjes zeg, vooral de die tube van Hello Kitty, erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze leuk! En ik hou van Burt's Bees producten, zo natuurlijk (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke spulletjes heb je besteld! De HK bad en showergel ziet er erg cute uit. Mooie kleurtje de lipsticks, ik bestel ook vaak bij Boozyshop.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke hello Kitty tube! De lipsticks staan je trouwens erg goed, mooie nude kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke bestelling! Die hello kitty showergel ziet er cute uit!! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke spullen! Ik ben zelf ook heeeeel benieuwd naar de Hello Kitty douchegels. Ik had ze al zien staan. Ik ben benieuwd hoe ie je bevalt! Zodra mijn douchegels zo'n beetje op zijn (had net een voorraadje Bourjois ingeslagen) wil ik ze ook bestellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer dat de kleuren niet zo mooi overkomen. Zit er veel pigment in of niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ pretty beauty land, je vind dat ze toch redelijk wat pigment hebben hoor. Vooral op mijn handfoto zie je de kleuren goed (moet er maar eens op klikken om het groter te zien), en op je lippen komt het echt ook beter uit. Het blijft natuurlijk een nude-kleurtje, maar ze komen echt mooi uit!
  De summer love is echt mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake