woensdag 8 september 2010

Glamour + Chanel Inimitable Intense

Glamour magazine viert zijn 5e verjaardag en dat vieren ze met een superdik nummer en een mini Chanel mascara gratis erbij.
Jammer genoeg voor Belgische inwoners waren de goodies weer niet aan de orde.
Gelukkig ging ik maandag naar Nederland en kon ik een exemplaar, incl mascara mee naar huis nemen.

De mini mascara zit verstopt in een notitieboekje van Chanel, die allicht heel stylish staat op je bureau als je iets moet noteren, in de plaats van de mascara kan je dan misschien een mini-potloodje erin steken of zo.

De masara is de Inimitable Intense van Chanel.
Ik heb de gewone Inimitable van Chanel en ben er heel tevreden van (lees hier nog eens mijn review).
De Inimitable Intense is een vernieuwde formule op de originele versie. Het resultaat is een meer intense look, met hetzelfde makkelijk borsteltje. Wimpers worden langer, voller en meer gekruld.Ik vind het wel een goede mascara, geeft een mooie look die mijn wimpers toch wel wat langer maakt. Vind hem wel iets meer klonteren, en dat heb ik bij de originele niet echt. (ofwel ligt het aan mij, was gehaast deze morgen, wimpers zijn ook niet gekruld... )


Wat vinden jullie ervan? En hebben jullie de Glamour, met of zonder mascara?

17 opmerkingen:

 1. Mooi effect! Ik wilde hem ook, maar jammer genoeg is hij dus niet in belgie te koop..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er mooi uit! Zat er ook geen notitieboekje van Chanel bij? Jammer dat wij dit weer moeten missen! Ik heb mijn Glamour trouwens nog altijd niet ontvangen, volgens mij is de postbode ermee weg :p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, zo'n notitieboekje! :)
  Ik heb beide mascara's al geprobeerd en vind de 'gewone' net iets beter.
  Bij mij had de Inimitable Intense de neiging tot spinnepootjes :)

  Btw: Jij hebt echt ongelooflijk mooie ogen vind ik! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De glamour koop ik ook wel eens, maar dit is natuurlijk erg leuk als er zo'n goodie bij zit. Paar jaar geleden had ik ook mascara van Chanel vond het erg fijn mascara, maar nu dit bij de Glamour zit, ga toch maar eens even kijken in de winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohnee hier in België zit die er niet bij?? Wel jammer! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heb 'm vandaag net in de bus gekregen en bij mij zat die mascara er wel bij :)
  xo.

  blond-antwerp.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb'm zonder mascara :(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Eva, bedankt voor het compliment!
  @ Céline, super!! Wel raar dat hij bij de ene er wel en bij de andere er niet bijzit. Ik hem er hier in de winkel in belgië nog niet op gelet eigelijk. Had het gelezen dat hij er hier niet bijzat dus ging ervan uit...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik wil de glamour ook nog kopen, maar goed. Die is hier dus niet...
  Mijn ouders maar even over halen dit weekend te gaan shoppen in Nederland. Heb toch nieuwe kleren nodig! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hij is echt heel erg leuk die Glamour. Ik heb hem ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah, zo grappig! Inderdaad, misschien komen we elkaar wel tegen! Als ik je herken tenminste, zoiets is niet mijn sterkste punt :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik moet hem nog kopen! Helemaal vergeten... Morgen even langs de winkel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zoals altijd loop ik weer achter en mis ik de leukste nieuwtjes =( *zucht*

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Merci om het online te zetten ;) Ik vind het echt heel jammer dat de Belgen hier weer achteruit gestoken worden...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wat een verschil! het ziet er alleen een beetje klonterig uit.. maar toch mooi met je oog open! x


  CLICK HERE TO VISIT FASHIONFABRICE!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ziet er mooi uit .. en ohh :D de kleur van u ogen is echt mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik denk wel dat je hem in België kan verkrijgen bij IMS ofzo?

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram