zaterdag 4 september 2010

John Frieda Root Awakening

Hooray, ik zag deze morgen dat ik 100 volgers heb!! Gisteren waren het er nog 99, dus er is er eentje bij!! Joepie, ik ben superblij!! Ook op facebook heb ik 85 volgers. Bedankt al mijn volgers, bedankt voor alle bezoekjes en de lieve en leuke comments!!! Er volgt later deze week nog een leuke verrassing nu ik de 100 heb bereikt, maar toch nog even geduld!!! Een kleine tip: It includes cupcakes and a giveaway!!! :) Now back to bussiness: More of my favorite hairproducts for the moment!! Ik heb geen echte vaste shampoo en conditioner, ik probeer graag verschillende uit. Maar ik ben heel tevreden van deze John Frieda Root Awakening collectie. Ik had eerder al eens de conditioner en daarna ook de shampoo apart geprobeerd, en ik was heel tevreden met hoe mijn haar aanvoelde en vooral rook, dat ik ze opnieuw gekocht heb en nu samen eens gebruik. De Root Awakening collectie staat voor sterker en gezonder haar vanaf de haarwortel tot in de punten. Maakt je haar terug veerkrachtiger, glanzend en stralend. Het maakt mijn haar echt zacht en gezond, houdt lang mooi, terwijl ik bij sommige shampoo's sneller vet haar krijg heb ik dat hier echt niet. Het ruikt ook superlekker, vers-van-bij-de-kapper geurtje. Het enige minpuntje vind ik bij de shampoo, dat je het zo moeilijk uit de tube krijgt. Je moet heel hard duwen, en dan nog komt er niet veel uit, en als hij dan bijna leeg is, is echt moeilijk. Bij de conditioner is dit helemaal niet zo, daar gaat het heel makkelijk. Ik zou dolgraag ook eens de Strenght Boosting leave-in spray uit proberen, dan blijft de geur waarschijnlijk nog veel langer hangen. De prijs is 8,99€ (ik kocht ze al alle keren met promotie, die vind je wel nog regelmatig) Alsinds aan te raden!!

11 opmerkingen:

 1. John frieda shampoo´s zijn echt fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Congrats girl! Je verdient die honderd volgers echt ;) En ik heb die conditioner ook een keer geprobeerd, ik vond hem erg fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem ook gekocht maar ik mag hem van mezelf nog niet gebruiken voor mijn 4 andere (al geopende) flessen shampoo op zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze klinkt ook erg goed! Zodra mijn shampoo op is ga ik voor deze kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt zeker goed!

  www.whatwouldleoniewear.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die ga ik vandaag maar even halen.
  Bedankt nog voor je link en gefeliciteerd met je 100 volgers!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb deze shampoo van john frieda ook een tijdje geleden gekocht. heel goed productje vind ik =) ook heb ik eens een serum gekocht van john frieda, die beval me ook enorm!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben ook fan van de producten van John Frieda, vooral die shampoo en conditioner voor gekleurd haar. Omdat het er zo moeilijk uitgaat knip ik vaak gewoon de tube open :P

  groetjes Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 9. gewoon in kruidvat te koop?

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram