zondag 5 september 2010

my new bag

Ik kocht deze week een nieuwe handtas, en ik ben er superblij mee. Hoewel ik meestal wel met een hele grote handtas op stap ga, ging ik dit keer voor een iets kleiner model. Maar ik vind hem zo leuk, dat ik maar al te graag wat minder gerief meesleur. Wat vinden jullie ervan? Ik kocht hem bij schoenenwinkel Avance voor 39,99€. Ze hebben er echt leuke schoenen, handtassen, maar ook kleding, juweeltjes en sjaaltjes. Vind hem wat in de stijl van een chanel 2.55, niet een volledige look-a-like, maar toch in dezelfde stijl. Nothing beats the real thing natuurlijk, maar als gewone werkende lady zal ik toch nog even moeten sparen! One day... Zie hier nog enkele leuke look-a-likes: mango/asos gabyonlineshop.nl
forever21

17 opmerkingen:

 1. Mooi! :) Ik hou van de 2.55 dus alle lookalikes wil ik hebben ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie tas! Zit er veel vakjes in?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Rinah, ja het valt mee. Een groter met een rits, en twee kleine vakjes voor gsm, sleutels, lipgloss...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk! Ik vind de tas van gabyonline ook mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk :)
  xo.

  blond-antwerp.blogspot.com
  blondantwerp.tumblr.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Thanks, ik vind hem ook echt leuk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. inderdaad, hij lijkt erg op een chanel tas! love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een beauty deze tas! Erg stylish!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram