vrijdag 10 september 2010

Openingsparty River Island Antwerpen

Ik liet jullie al weten dat River Island op 4 september in Antwerpen zijn deuren geopend heeft. Een feestje kon dus ook niet ontbreken. Gisterenavond werd ik dan ook uitgenodigd op de private party en ik nam mijn fototoestel met me mee!! De winkel is echt heel mooi en supergroot, bestaat uit 2 verdiepen, beneden de vrouwen- en accessoires afdeling, boven alles voor de mannen. Kijk eens eventjes mee: Models Own Lakjes Schoenen en kleren passen stond natuurlijk op het programma: DJ Tiany van Belmodo.tv zorgde voor superleuke muziek (check op de website meer foto's) Emma van My Fashionblog, wat is ze superlief en vriendelijk Een verslagje van wat ik geshopt hebt volgt zeker!! Zijn jullie al bij River Island geweest?

17 opmerkingen:

 1. Aaaaah, die pumps! Heb je ze gekocht? Ze zijn mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw ziet er wel leuk uit allemaal ! En die cupcakes <3 !
  Zeker een bezoekje waard als ik nog eens in Antwerpen ga shoppen !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Perfectly unordinary, neeee :'( Was aan het twijfelen, wou ze eigelijk kopen, maar ik had dan al zoveel mee en dacht ik ga misschien niet zoveel gelegenheden hebben om ze aan te doen, dus had ik het maar niet gedaan, beetje spijt toch nu!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. WOW wat een geweldige mooie winkel, interieur is ook super! Die pumps die aan het passen ben, is ook gaaf. Ben erg benieuwd naar je shoplog. Volgens mij ga je daar wel vaker heen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb je helemaal niet gezien!! Hoe kan dat nu :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze maand ben ik in rehab (= geen schoenen, tassen of kledij deze maand) maar ik wil er zo graag eens heen. Bedankt voor je fijne verslagje. Wat zie je er trouwens knap uit op de foto's, ook een heel mooie outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Supermooi die pumps zeg. Oh, wat ik toch graag zou willen dat ik op hakken kon lopen.

  groetjes Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 8. superleuk dat er nu een riverisland winkel is in Antwerpen ga er zeker een keer kijken als ik daar ben!!
  xxx
  www.fashionapp.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super mooie winkel. Die pumps zijn erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. AAAAH. Ik ben super jaloers (A)
  Wacht nu al op shoplog.
  Wil daar sowieso nog eens heen. =)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super leuk!Ik ga binnenkort ook eens moeten gaan denk ik :)
  Heb je veel gekocht?

  Liefs,
  fleurille.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat zag er precies superleuk uit!

  Ik ga morgen eens een kijkje nemen in Antwerpen (hopelijk vind ik de ModelsOwn-lakjes ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nu je het zegt! Je staat echt op die foto! Had ik dat geweten dan had ik dag kunnen komen zeggen en samen een foto kunnen maken! Maar ik heb je echt totaal niet herkend!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet er allemaal zo mooi uit. Het t-shirt met de katjes wil ik! Ik ga morgen na het werk eens een kijken nemen.

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake