zaterdag 4 september 2010

Twitter

Ik was er al even over aan het nadenken om een twitter-account aan te maken, maar omdat ik er eigelijk nog niet zoveel van ken deed ik het maar niet. Maar nu heb ik daar dus verandering ingebracht en kan je mij dus ook volgen op twitter, en ik jullie, hehe :) Follow PetraCupcake on Twitter Klik op het vogeltje om naar mijn twitter te gaan. Nog raad of uitleg... Altijd welkom hoor (bloos)

4 opmerkingen:

 1. Leuk!
  Ik voeg je toe.
  Mag ik vragen waar je dit plaatje vandaan hebt? Want ik wil een linkje op mijn blog zetten om naar twitter te gaan en deze vind ik erg leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. thanks ♥

  hier vind je een linkje: http://twitter.com/goodies/buttons

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram