vrijdag 2 september 2011

Essence Express Dry Drops

Vandaag een budgetproduct voor je nagels, maar pas op, ik waarschuw je: Hard to find!!! Dus als je hem tegenkomt in de winkel, inslaan die handel!!

Ik was al maanden op zoek naar de Express Dry Drops van Essence, ik spotte ze op verschillende andere blogs, en iedereen was er toch heel lovend over!
Ze zouden je nagellak doen drogen binnen de 60sec, en ongeduldig als ik ben als ik mijn nagels gelakt heb, zouden deze zeker van pas komen.

Jammer genoeg kwam ik ze hier nergens in de winkels tegen, maar de lieve lieve Deb van Beautygoddess gaf mij er onlangs eentje cadeau! Bij haar in de buurt vond ze hem wel nog in de rekken, en ze stuurde hem onmiddellijk naar me op!! Wat lief hé, superbedankt Deb!!

Hoe werkt het nu?
Wel, je lakt je nagels en terwijl de nagellak nog nat is, breng je 1 à 2 druppeltjes per nagel aan.
Het werkt met een pipetje, dus je kan makkelijk doseren.
Het is een klein beetje vettig, dus ik leg altijd een keukenpapiertje/kleenex onder mijn vingers en ik moet zeggen, hij doet zijn job goed!!

Of het effectief 60sec is, dat is nu niet echt het geval.
Bij de eerste poging had ik echt na 1 minuutje al eens gevoeld aan mijn nagellak en je zag nog een vingerafdruk staan, en waar ik een iets dikkere laag nagellak had, mocht ik jammer genoeg herbeginnen met lakken.
Maar zowiezo is de nagellak veel sneller droog en ben ik echt heel tevreden met het product.

Ik lak 1 nagel, dan die ik er de drops op, en dan start ik met de volgende nagel enzovoort.
Nadat ik men tien vingers voorzien heb van nagellak, zijn de eerste toch al zo goed als droog!

Ik denk dat hij maar iets van een 2€ kost, dus echt een budgettopper als je het mij vraagt!
Wat denken jullie ervan?

21 opmerkingen:

 1. Ik heb hem ook! Heb vroeger die druppeltjes van OPI gehad en deze doet even goed zijn werk. Nee, 60 seconden haalt hij niet, maar geen enkele fast dry top coat droogt bij mij binnen de minuut. Wel sneller dan anders :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zweer er bij! Je krijgt de drops inderdaad niet overal. Alleen in winkels die 2 displays van Essence hebben (dat heeft de Kruidvat in mijn dorp ook niet). Gelukkig woon ik dichtbij Duitsland en kocht ik er dus meteen 2 voor mezelf en 1 voor mijn vriendin ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn om te horen dat de drops jou ook bevallen! 60 seconden is echt wat te ambitieus van Essence. Zelf geef ik het vaak 10 minuten...om echt zeker te zijn dat het droog is en dat vind ik al heel snel ;-)Ideaal spul voor ongeduldige typjes en/of drukke mama's! Ik zou er anders echt niet aan toe komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik was heel benieuwd naar deze review. Zelf heb ik ze niet niet gekocht omdat het pipetje me nogal onhandig leek om te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, ik heb er zelf ook 2 exemplaren van. Ik kan eigenlijk zelfs niet meer zonder :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik ben er ook al heel lang naar opzoek..
  ik hoop dat ik hem ook snel vindt want het lijkt me superhandig (:
  xMarieke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hmm ja zou ook iets voor mij zijn, heb nooit geduld om te wachten, of ik denk dat men nagels droog zijn en dan plots zie ik een rode vlek op mijn broek ofzo. grrr... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. zou wel handig zijn voor mij! want ik moet vaak mijn nagels opnieuw lakken, omdat ik niet lang genoeg wacht met drogen :s heel vervelend . Ik zal er vanaf nu dan ook op letten als ik essence passeer . x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt goed! Echt goed dat hij fijn was! Nieuwe blog!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Och, € 2 of wat? Moet ik ook inslaan! Zit altijd veel te snel weer te prutsen na het lakken, resultaat: oneffenheden galore!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ga ik zeker eens proberen!

  http://sweetharvestmoon.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb deze ook thuis staan, en ik vind ze ontzettend fijn! Gebruik ze eigenlijk altijd..

  BeantwoordenVerwijderen
 13. nagellak zou eigenlijk automatisch moeten opdrogen *sigh* ik stoot het ALTIJD!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Want, want, want! Daar ga ik mijn ogen voor openhouden want ik vind die andere nail dry drops echt te duur! Ik heb ook nooit de tijd of het geduld om mijn nagels te laten drogen dus dit zou echt een supergoed product zijn voor mij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gekocht!! In kruidvat in Brugge hadden ze er nog 2 ! Ik heb dan vlug maar eentje gekocht ;) moet hem alleen nog testen =) x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik wist dat er zo'n product bestond, maar niet dat er ook ban Essence zo'n product was. Ik denk ook niet ik deze hier in de winkels kan vinden. Als dat wel het geval is, neem ik je advies zeker aan; inslaan!!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram