dinsdag 13 maart 2012

Wijvenweek: Guilty pleasures en kleine kantjes

Wijvenweek thema van de dag, guilty pleasures en kleine kantjes: Deel enkele zaken die je gewoon voor jezelf houdt, terwijl ze eigenlijk niet zo erg zijn, waarbij je je waarschijnlijk kan verwachten aan een heleboel 'allez, ik heb dat ook' of 'kind toch, daar moet ge niet mee inzitten'!

Here you go :)
Ik zet mijn wekker expres 10 minuten vroeger zodat ik nog 2x op de snooze-knop kan duwen.

Heb het hier eerder al gezegd, ik heb een kappersfobie, die knippen er gewoon altijd veel te veel af! 
Dus ik knip dan ook zelf mijn haar!

In de wintermaanden onthaar ik mijn benen echt niet elke week!
Maar het is beter weer, so here we go!! Al  zie ik er niet zo stylish uit tijdens het proces ;)

Ik schrijf vooral over cupcakes and sweets, maar eigenlijk ben ik echt dol op hartige snacks, vooral een zak chips kan hier niet langer dan een dag in de kast ongeopend blijven zitten!

Op dagen dat ik nergens heen moet, blijf ik zeker tot aan de middag in mijn pyjama zitten!

Ik heb teveel producten en make-up, en eigenlijk geen plaats om alles deftig op te bergen, en toch kan ik het niet laten om nog bij te kopen, oops!

Hier hou ik het bij voor vandaag :)
En laat nu maar in de comments weten waar jij ook schuldig aan bent!!

Petra x

Ps: willen jullie hier even mijn facebook-foto van Sacha shoes liken aub, zo maak ik kans op een half jaar lang gratis schoenen!! Thanks! xx

Foto's: weheartit.com

17 opmerkingen:

 1. Ik moest vandaag ook niet weg en ik zit ook nog altijd in mijn trainingsbroek :D verwissel mijn pyjama broek wel altijd voor een andere trainingsbroek :p En ik heb ook echt té veel make-up (life of a beautyblogger) maar blijf ook altijd dingen bijkopen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahahah! Zaaaaalig! En zooo herkenbaar! De wekker, de pyjama (ik soms nog veel langer!), de megastash,... :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel herkenbaar :o) Als we op een zondag niks gepland hebben dan loop ik heel de dag in pyjama, geen mens dat dat ziet :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bij de eerste vier dacht ik echt "jaaa, dat heb ik ook !" Zo grappig om te lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij de eerste vier dacht ik echt "jaaa, dat heb ik ook !" Zo grappig om te lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben er ook schuldig aan om soms nog lang in mn badjas rond te lopen. En het ontharen doe ik ook niet in de winter, lol.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, leuk om te lezen!

  Ik ben sowieso schuldig aan de wekker en het snoozen, het (niet) ontharen van benen in de winter, de pyamadagen en laat ik maar zwijgen over mijn koopziekte! Heel herkenbaar dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha wat leuk geschreven! Zo leren we je nog beter kennen hihi. ik blijf op mijn vrije dagen ook altijd heel lang in mijn pyama rondlopen.. dan is het opeens 12.00 en kleed ik me eens aan ;-) Heerlijk om zo lui te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hahaha zo funny allemaal! Heel leuk om te lezen, grappige blogpost! en inderdaad herkenbaar: het snoozen vooral, de chocolade dan ipv chips en mijn koopziekte (algemeen). grappig!n Ben al benieuwd naar de rest van "wijvenweek"

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het 'dat heb ik ook' gevoel kwam meerdere malen bij mij op! Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Okaaay ik ben het bijna met allemaal eens haha!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk om te lezen! En vooral: herkenbaar! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk artikel Petra! Wat leuk dat je je haar zelf kan knippen, wou dat ik dit ook kon :-) . En jep, ik was ook bij UPR maar ik was er pas héél erg laat dus heb enkel Kipling en Mac nog kunnen meedoen...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Love it :-D Ik hoop ten zeerste dat het kappersdrama mij niet zal overkomen want het is al heeeel lang geleden dat er nog meer dan mijn puntjes geknipt werd. Nog 4 weken en ik heb nu al stress :-P
  Valt nog best goed mee met je kleine zondes hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram