maandag 4 juni 2012

Life is good, with a box of chocolate

Wie zegt er nee tegen een heerlijke doos chocolade, Côte d'Or dan nog wel, en dan ook nog eens zomaar aan je deur gebracht! Nobody right?!

Het gaat over de Côte d'Or Lover Box, denk chocotoffs, mignonnettes, bouchees and more chocolate... Sorry ik doe jullie waarschijnlijk watertanden, maar het is zo lekker!!

Je vind deze, en veel meer cadeau-ideetjes op de handige website gift.be, waar je naast chocolade (ook Neuhaus & Godiva) ook andere lekkernijen vind zoals ontbijtmanden, champagne- en wijngeschenken en fruitcreaties, maar ook bloemen, welnessgeschenken en zelfs interieurdecoratie, en dat allemaal thuis geleverd!
Dus ideaal als je op zoek bent iemand een origineel cadeau te geven!

Ik wil enkele van de chocolade producten gebruiken om in een dessertje te verwerken! De mignonnettes zullen het al niet worden, wegens te lekker, dus al opgegeten :)!
Met de donkere chocolade ga ik voor chocolademousse (geen chocomousse zonder Côte d'Or volgens one of my besties :p) en ik wil met de Bouchées toch ook eens aan de slag, misschien in een cupcake'je verwerken.
Tips of ideetjes altijd welkom, but hurry!!

Now go and have some chocolate, I know you want to!!
Hebben jullie ooit al een leuk pakketje van iemand gekregen via gift.be of zelf al gebruik gemaakt van de webshop?

Côte d'Or Lover Box €40 (+verz)

20 opmerkingen:

 1. zoiets zou ik ook wel willen krijgen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh njamnjam ziet er superlekker uit !!! :o) k heb het al door mijn dieet blijf ik niet lang volhouden .. ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. My god ! Ik zou mezelf al helemaal in een chocoladecoma gegeten hebben ! :p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O my god, ik zit heel de avond al tegen mezelf te zeggen: oke Tedje, niet naar beneden lopen om chocolade te pakken.. En nu post jij dit!! AAHRGH! Haha nu kan ik niet anders dan naar beneden stormen en chocola pakken. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. o, o, o, dit is toch echt hemels! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh yes i want! zeker dadde! Net 2u stevig aan spinning gedaan,dus ik verdien wel een mignonetje of bouché... heb ikook in huis. ook verslaafd aan cote d'or chocolade!! En voor de juffen op school maak ik een snoep/chocoladepakketje. idem vaderdag, want ik wil ervan meesnoepen. hihi sneaky hé

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh.my.god ! I love love love chocolate ! Wat een geluk dat ik er aan heb kunnen weerstaan in de winkel, heb aardbeitjes ipv zoetigheid meegenomen. Mijn bikini zal me dankbaar zijn deze zomer :d ! Wel leuk, kende die website niet, zal het zeker onthouden ! Komt altijd van pas zo'n dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit wil ik ook wel aan mijn deur krijgen! Of een ontbijtmand. Lijkt me zalig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. OOOOOOo wat een ongelooflijk cool kado! Ik zou daar zeker superblij mee zijn.
  En nooooo, de bouchees in een cupcake? Ik zou mij daar dood in eten! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik wil ooo-oook! Zo yum, njamuie, nam nam! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nom! Tijdens de examens heb ik echt een chocolate craving! echt te erg!:p Dit artikel maakt het er niet veel beter op;) xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh oh, niet teveel na kijken. Chocolade, het is en blijft een verslaving. Maar het is oh zo lekker. Leuk idee! Dat kennen wij in Nederland niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Superyummie zeg !!! Maar ik mag niet !!!
  Heb gift.be ooit al gebruikt om mijn schoonpapa te verrassen met zijn verjaardag !

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram