Mogelijk gemaakt door Blogger.

Embryolisse Lait-Crème Concentré

Vandaag een artikel over Embryolisse, een merk waarover ik al veel had gehoord, maar tot nu nog niet had geprobeerd.
Vooral hun sterproduct Lait-Crème Concentré is heel bekend!

Het wordt omschreven als een waar beautygeheim, al deccenialang bekend en favoriet bij dermatologen en visagisten.
Het is een fantastisch verzorgend product, samengesteld uit natuurlijk ingrediënten met bewezen goede eigenschappen, rijk aan vetzuren en vitamines.
De huid is gehydrateerd, gevoed en gerepareerd en voelt weer soepel, glad en elastisch aan. Tekenen van droogheid en irritatie verdwijnen.

's Morgens en/of 's avonds aanbrengen op een schone, droge huid. Kan ook gebruikt worden om de huid te reinigen of om make-up te verwijderen, als een repair-mask, aftershave-crème of babylotion!!

Lijkt me handig om in huis te hebben, toch?
Up to the test:
Ik gebruik het eigenlijk vooral 's avonds, als mijn huid gereinigd is, voor ik ga slapen.
Het is nogal een rijke crème voor mij, dus ik gebruik hem vooral als nachtcrème.
Voelt wel licht aan op mijn huid, trekt snel in en mijn huid voelt gevoed.
En 's morgens sta ik op met een zachte huid.
Ook droge plekjes verdwijnen er snel mee.
Vooral ideaal tijdens warme dagen (waar blijven die nu!!) als je huid heel wat zonnestralen moet verdragen en zo wat meer vocht kan gebruiken of als je huid wat verbrand is, maar ik denk dat ik er in de koude winters ook heel veel geniet van ga hebben!
Ik ben ook fan van de verpakking, simpel en elegant, maar een tube is zo handig, vooral in metaal, dan kan je tot het laatste beetje eruit knijpen.

Ik las ook vaak dat hij als basis onder je make-up gebruikt kan worden. Dus wou dat toch eventjes uittesten!
Best niet te veel gebruiken, goed inmasseren en toch eventjes wachten zodat hij goed in de huid kan indringen. Mijn make-up bleef er best mooi uitzien tijdens de dag, al had ik best wat last van glimmende plekken.

Of het nu echt zo een beautygeheim of uniek product is zou ik niet direct zeggen, maar ik ben best aangenaam verrast door dit product! Het doet wat het belooft en mijn huid voelt aangenaam, gevoed, is herstelt en zacht!

Te bestellen via de webshop van Embryolisse voor €17.95
(Of ik hoorde dat hij in Frankrijk goedkoper is, dus als je een tripje naar La Douce France plant, vergeet er zeker niet voor uit te kijken)