Mogelijk gemaakt door Blogger.

De nieuwste douchegels van Le Petit Marseillais

Ik maakte op de pr-days dit voorjaar al kennis met de nieuwste producten van het merk Le Petit Marseillais (lees hier nog eens na).
De douchegels van het merk zijn één van mijn favoriete doucheproducten aller tijden. En ook deze nieuwe zijn niet anders!! Heerlijke producten, originele combinaties en natuurlijke geuren, die je zo meenemen naar de Provençaalse natuur.
Let me introduce you:

Aalbes & Kerstomaat - 300ml - €2.99
Ik gaf jullie al een sneak peek van deze douchegel. Een heerlijk frisse en verrassend aangename geur.
Le Petit Marseillais combineerde twee heerlijke vruchten om van te snoepen tijdens een zonnige wandeling.
De sappige, friszure en fonkelrode aalbes is een heerlijke oppepper en de kerstomaat is een echte zomermust met kleurig, sappig vruchtvlees.

Mimosa - 250ml - €2.69
De mimosabloem is één van de symbolen van de Provence en weerspiegelt de frisheid en de authenticiteit van de zuiderse natuur. Met haar zachte, vertrouwde parfum zorgt Mimosa voor een unieke geursensatie.
Geeft je een heerlijk fris en fijn gevoel, de hele dag lang, laat een bloemig parfum achter en geeft je een zachte huid.

Hazelnootolie en koninginnegelei - 250ml - €2.69
De subtiele, vertrouwde toetsen van hazelnoot en koninginnegelei laten de zon in je badkamer schijnen. Zijn kleur belooft zachtheid en sensualiteit. Zijn aroma's verraden warmte en honing.
Hoewel zijn samenstelling trouw blijft aan de vorige producten uit het gamma, is deze douchegel toch anders. Deze douchegel heeft een olietextuur en maakt deel uit van oude schoonheidsrituelen. Met haar kostbare, goudkleurige ambertextuur is ze een echt elixer.
Ze voedt de huid, maakt satijnzacht en soepel, en laat een heerlijk parfum na op je huid.

Deze producten zijn echt top! Héél erg betaalbaar en superaangenaam onder de douche, heerlijke geuren, die lang blijven hangen, en een zachte huid!

Wat denken jullie van deze nieuwe geuren? Welke is er eentje voor jou denk je?