Mogelijk gemaakt door Blogger.

Springfield Cosmetics

Iedereen kent waarschijnlijk het kledingmerk Springfield!! Ze hebben er zeer leuke spulletjes, toffe prints, enz. Hun kleedjes kan ik er vaak niet zo makkelijk laten liggen!

Maar nu iets anders, ze komen met een compleet nieuw productengamma, Springfield Cosmetics.
Een nieuwe make-uplijn die gericht is op vrouwen die op zoek zijn naar een natuurlijke, trendy stijl. De collectie bestaat uit frisse kleuren en aparte texturen die de perfecte aanvulling zijn op de Springfield kledij.

Er bestond in Spanje en Portugal al een basislijn, en die wordt dus dit jaar internationaal uitgebreid tot een volwaardig assortiment: lippenstift, lipgloss, eyeliner, mascara, oogschaduw, blush en nagellak. En dat allemaal in seizoenskleuren.

Voor de zomer 2012 bestaat dat uit veel blauw, in combinatie met pasteltinten en passioneel rood voor de lippen. Je vind er ook een nieuwe blush die een natuurlijke gebronzeerde huid met een gezonde schijn creëert.
De blikvanger deze zomer is de lijn Neon Lights, met vooral geel en oranje in de hoofdrol.

Eerst en vooral, ik vind de verpakking superleuk, speels en girly! En hoe cute zijn die ijsjes-lipglossjes!!
De kleuren zijn heel leuk en ik moet zeggen, ze zijn heel gepigmenteerd!

Ik testte enkele productjes uit, een felle lipstick en een eyeliner en oogschaduw, beide in zwart.

De lipstick die ik toekreeg heeft de naam Grana. Het is een donkerroze-rood, zowat een frambozenkleurtje.
Héél gepigmenteerd en een heel fel kleurtje, eigenlijk iets te fel voor mezelf, maar daardoor ben ik wel benieuwd geworden naar de andere kleurtjes in de collectie!

De eyeliner en de oogschaduw kregen gewoon de naam Black, en hebben dan natuurlijk ook een zwarte kleur! Ik was ook best onder de indruk van het pigment van de zwarte kleur, een hele donkere mat zwarte kleur. Ik gebruik dagelijks zwarte oogschaduw en oogpotlood, dus deze twee behoren alvast tot mijn favoriete producten van het moment.

Ik ga zeker de ijsjes, de nagellakjes en de lipgloss ook eens gaan bekijken.
Wat denken jullie ervan? Naar welk product zijn jullie het meeste benieuwd?

Nu verkrijgbaar in je Springfield winkel, of in de onlineshop
Prijzen tussen €4.99 en €6.99