Mogelijk gemaakt door Blogger.

Meet my Clinique family + my top 5

Ik zette hier al eens mijn Philosophy collectie op een rijtje, en vandaag deel ik met jullie mijn Clinique family, en daarbij zet ik ook mijn Top 5 in de kijker!!

Ik ben sinds enkele jaren helemaal gek op het merk Clinique, en bijna alle producten die ik gebruik vind ik heel aangenaam en ben supertevreden met het resultaat en de werking!
Ik heb best nog een aantal producten op mijn verlanglijstje staan, maar dit is alvast mijn collectie hoe hij er de dag van vandaag uitziet!
Oh, and don't you just love the pastel-colors <3

Make-up:
Vlnr: BB Cream, Moisture Surge Tinted Moisturizer SPF 15, Line Smoothing Concealer, High Impact Mascara (2 mini's-1 full size), Lash Power Mascara, Bottom Lash Mascara, Pore Minimizer, Lid Smoothie.
Chubby Stick Chunky Cherry & Whoppin' Watermelon, Quickliner 'Intense Ivy', Cream Shaper 'Black Diamonds' & Superfine Liner for Brows.

Meet the baby of the family, the Clinique BB Cream!
Nieuw in het gamma, en in volle testmodus (is trouwens exclusief verkrijgbaar op clinique.be)!!
Ik kan nu al zeggen, nieuwe top 5 kandidaat!! Maar er volgt binnenkort een uitgebreide review!

Skincare:
Vlnr: Turnaround Concentrate, 3-stappenplan miniatuur versie en full size, Exfoliating Scrub.
Moisture Surge Intense, All About Eyes Serum (miniatuur) & Repairwear Laser Focus (miniatuur).

Nu op naar mijn top 5!! Wat geen makkelijk opdracht was om er maar vijf uit te kiezen! Ik heb gekozen voor de producten die ik (bijna) dagelijks gebruik:

1. Line Smoothing Concealer: een hele goede concealer voor onder de ogen en kleine rode vlekjes, puistjes, ...
2. Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator: een heerlijke hydraterende crème die mijn huid echt heel aangenaam vind! Ideaal zowel in de winter als in de zomer!
3. Chubby Stick Whoppin' Watermelon: mijn favoriete lipkleurtje allertijden, voelt heel licht en zacht op mijn lippen en geeft een leuk kleurtje!
4. Exfoliating Scrub: Ik hou van scrubben en deze is echt heel effectief en fris!
5. Moisture Surge Tinted Moistureze SPF 15: Onlangs terug uit de kast gehaald, en nu weet ik alweer waarom ik er vorige zomer zo dol op was! De ideale zomerfoundation.

Ik heb lang nog niet alles apart gereviewd, dus dat komt er zeker nog aan, maar dit was mijn Clinique collectie al eens op een rijtje!
Hebben jullie een favoriet Clinique product?

Hopelijk vonden julie het leuk om te zien, en als jullie nog een bepaalde familie uit mijn collectie willen zien, moet je bij de comments maar laten weten van welk merk!
Petra x