Mogelijk gemaakt door Blogger.

Welcome to my Philosophy family: Purity & Grace

Als jullie mij al een beetje kennen, weten jullie dat ik superblij ben met het nieuws dat Philosophy eindelijk in België verkocht zal worden!!
Nog een klein beetje geduld en het is zover.
De producten zijn ondertussen wel al beschikbaar in de onlineshop van Ici Paris XL (zowel België als Nederland) en zullen eind februari/begin maart in de winkels liggen (in Nederland slechts in een beperkt aantal winkels).

Om de producten te verwelkomen, kreeg ik van Ici Paris XL al enkele producten toegestuurd om uit te testen, en die dus mijn collectie konden vergezellen (ik bestelde al enkele kerstproducten van Philosophy eind vorig jaar via Skinstore.com, lees hier nog eens), de eau de toilette Eternal Grace en de facial cleaner Purity Made Simple.

♦ Eternal Grace
Mijn eerste Eau de Toilette van dit merk.
Eternal grace wordt omschreven als een jeugdige geur die een sprankelende melangé bevat van frisse bergamot, citrus en oranjebloesemaccenten met de groene knisperende frisheid van geranium, lavendel, viooltje en een subiel vleugje passievrucht.
Het hart van de geur bestaat dan weer uit jasmijn, oranjebloesem en rozen en de fluweelzachte basis bestaat uit muskuscomplex, sandelhout en amber.

De verpakking bevat een inspirerende tekst en het flesje zelf is zo puur en eenvoudig dat het klasse uitstraalt.
Ik ben dol op de geur (kan niet anders met al deze ingrediënten), al vind ik het wel heel jammer dat de geur niet heel erg lang blijft hangen. Je kan er dus eens overvloedig mee sprayen, en eventueel meenemen als je er in de namiddag ook nog geniet van wilt hebben.
Ben wel benieuwd naar hun andere geuren.
Te koop bij ici paris xl, €41.30 voor 60ml


♦ Purity Made Simple
Purity Made Simple is een met ‘awards’ bekroonde gezichtsreiniger voor dagelijks gebruik. 
Hij verwijdert make-up, vuil en olie, reinigt, verkwikt en hydrateert de huid in één simpele stap en ondersteunt de natuurlijke vochtbalans in de huid.
Hij is mild genoeg voor gebruik rond de ogen en de gevoelige huid.
Bevat 12 essentiële oliën om de huid te kalmeren en verlichten.


Hij maakt mijn huid proper, maar vooral echt heel zacht, al is het zeker aan te raden na het reinigen je huid in te smeren met een dag- of nachtcrème, zodat je zeker geen last krijgt van een droge huid (zeker met deze koude dagen).
Te koop bij Ici paris xl, €10.30 voor 90ml


Zijn jullie ook zo benieuwd om de Philosophy producten in de winkels te gaan bekijken en besnuffelen? En wat staat er op jullie verlanglijstje?
Ik ben vooral benieuwd naar de douchegel/shampoo/badschuim, diegene die ik al heb ruiken heerlijk en blijven lekker lang hangen, maar ook naar de Hope in a Jar en de geschenkverpakkingen, die zijn altijd zo leuk!