Mogelijk gemaakt door Blogger.

Swarovski x Hello Kitty Lente-Zomer 2012

Na het succes van de eerste Hello Kitty sieraden- en accessoireslijn, brengt Swarovski in samenwerking met Sanrio nu ook een tweede collectie uit voor de lente-zomer 2012.
Die collectie vind je vanaf deze maand in geselecteerde Swarvoski boutiques.

Als eerste vind je er de lijn Hello Kitty Lollipop, die bestaat uit een armband, een bijpassende hanger en oorbellen. Het is een Hello Kitty met heldere minikristallen, die een lollipop vasthoudt en bij de armband vind je daarbij ook een snoepje als hangertje eraan. Heel leuk en girly.

Daarbij past ook de Sweet collectie, die bestaat uit hello Kitty uit een cupcake, veel roze, wat snoepbedeltjes erbij, die je vind bij twee halskettingen, een ring en een armband en ook deze leuke hangertjes:


De Hello Kitty Glamour-lijn is dan weer iets vrouwelijker, gecombineerd met zwarte kristallen.
Je vind er een opvallende halsketting, die is afgewerkt met zwart lint en een strik, rode kristallen appeltjes, een rode strik en een Hello Kitty bedeltje.
De armband bestaat uit zwarte en heldere kristallen met in het midden een rode Hello Kitty strik en twee paar oorbelletjes met zwarte of rode kristallen steentjes, afgewerkt met bedeltjes van Hello Kitty en appeltjes.

Verder vind je er ook nog de tijdloze Chic-ring, een terugkerend element in de Swarovski seizoenscollectie, die er nu dus is in Hello Kitty uitvoering, met kristallen in verschillende vormen, slijpingen en kleuren, het gezichtje met roze strik erop.

Naast juwelen vind je er ook leuke accessoires, zoals tasjes, telefoonhangertjes, card holders en een leren tasbedeltje:

Wat vinden jullie van de collectie? Heb je ze al gespot in de winkel?
Ik vind de glamour-armband heel mooi, de bedeltjes zijn leuk en ook de sleutelhanger :)