Mogelijk gemaakt door Blogger.

Pantene Pro-V Verzorging & Bescherming Normaal tot Dik haar

Vandaag zet ik eventjes het nieuwste gamma van Pantene in de kijker, de Pantene Pro-V verzorging & bescherming voor normaal en dik haar!
Ik was er eerst en vooral heel blij mee omdat het perfect is voor dik haar!
Je vindt tal van producten voor fijn en futloos of normaal haar, maar ik heb echt een dikke, zware bos en daar vind je niet zo snel iets specifiek voor!

De nieuwe Pantene Pro-V werkt in 4 stappen:
Shampoo (€3.89 voor 250ml)
Deze heeft een reinigende en gladmakende formule, dus ideaal voor een glanzende en schitterende look, helpt kroes in het haar te controleren en zorgt voor onweerstaanbaar glad haar.
De shampoo (als ook de rest van de producten) heeft de heerlijke typische Pantene geur (wich I love).
Je hebt niet veel product nodig om het haar te doen schuimen en het voelt onmiddellijk proper aan.
Eens uitgespoeld voelt het haar wel een beetje stroef, dus de conditioner en masker komen zeker van pas.


Conditioner (€3.89 voor 200ml)
De conditioner is een belangrijke tweede stap naar glad haar. Verandert beschadigd, weerbarstig, kroezig haar in haarlokken die er gezond en zacht uitzien.
Mijn haar voelt na deze stap echt heel zacht, en dat blijft ook zo nadat het is afgedroogd. Het ruikt lekker, het glanst en het is zacht, een win-win voor mij!

♦ 2 min grondig herstellend masker (€7.59)
Het 2 minute Deep Repair haarmasker voedt en herstelt je haar en houdt kroes onder controle. Niet enkel zijn je haren hierdoor gladder, maar ook beschermt tegen invloeden van buitenaf.
Dit masker gebruik ik niet elke keer wanneer ik mijn haar was (dat is om de andere dag), maar ongeveer één maal per week.
Het potje opent met een deksel die je moet openvouwen, altijd wel handiger dan een deksel die eraf neemt (want waar moet je daar dan mee naartoe onder de douche).

♦ Hitte beschermende glans spray (€7.59)
Last but not least, deze hitte beschermende glans spray. Iedereen die warmte gebruikt om zijn haar te drogen of stylen (denk maar aan een krultang, stijltang en zelf gewoon de haardroger), zou moeten weten dat dit eigenlijk niet goed is voor je haar. Je haar wordt droger en gaat ook makkelijk splitsen. En dat willen we natuurlijk vermijden.
Dus ideaal voor dat extra beetje glans in je haar, waarbij het tegelijkertijd beschermt wordt tegen de warmte!

Ik ben heel tevreden van de producten, ze zijn perfect voor mijn dik haar, geven glans en mijn haar voelt lekker zacht en ruikt lekker (ik krijg vaak reacties uit mijn omgeving met de vraag, je haar glanst zo mooi, hoe komt dat of welke shampoo gebruik je? So here you go).

Wat denken jullie van deze producten? Heb je ze al gespot in de winkel of uitgeprobeerd?