Mogelijk gemaakt door Blogger.

Vrolijk door citrus met Kneipp Citrusfris

Sommige van mijn producten zouden soms wel eens meer uit een snoepwinkeltje kunnen komen dan dat je ze zou gebruiken in de badkamer, heerlijke zoete geurtjes en glinsters of cupcake- en koekjesgeurtjes, ik heb ze allemaal.
En nu kan ik er nog een paar toevoegen, namelijk deze nieuwe producten van Kneipp met Citrus.
Misschien niet zo snoepachtig zou je denken, maar de geur doet mij alvast helemaal denken aan de typische gele lollipops of zelf een gele napoleon snoep, hehe!!

Maar ik was vooral benieuwd of het echt zo verkwikkend en verfrissend werkt waardoor je je opgewekter en energieker zou voelen, zoals Kneipp belooft met deze douchegel en badolie.

Kneipp Citrus Douchegel (€4.99 voor 200ml)
Ideaal voor het starten van de dag. De citrusoliën hebben een verkwikkende werking en de verzorgende ingrediënten zorgen voor een zachte huid. (hiervoor was dit de Fitness Fris Douche).
De geur is echt heel sterk, maar echt aangenaam en verfrissend, en blijft ook lang hangen. Je voelt je inderdaad direct goed wakker en verkwikt.

♦ Kneipp Citrus Badolie (€8.99 voor 100ml)
Deze gloednieuwe badolie verkwikt en verfrist en maakt je huid zijdezacht. Het bevat pure etherische oliën van citroen en litsea cubeba.
Deze is echt ideaal voor de donkere wintermaanden. Door de olie wordt je huid gevoed, die door het koude weer altijd droger aanvoelt, en de geur zorgt ervoor dat je terug opgepept wordt, want je voelt je al sneller moe en somber door de korte en donkere dagen.

Tip: Ok, februari zit er bijna op, maar toch nog eventjes dit meedelen:
#citrusfris actie op twitter:
Iedereen die in februari de hashtag #citrusfris gebruikt (en @Kneipp_nieuws volgt), maakt kans op een gratis Citrus douchegel. @Kneipp_nieuws maakt elke week een winnaar bekend.

Ik ben alvast fan.
Wat denken jullie van deze geuren, zou dit iets zijn voor jou?