Mogelijk gemaakt door Blogger.

The Muppets

Ik liet het jullie in een vorige post al weten, ik wou dolgraag eens een kijkje gaan nemen naar de nieuwste Disney film: The Muppets :). Gotta love Disney, right!
De film is uit sinds 15 februari 2012 en gisteren ging ik met mijn gezinnetje eindelijk een kijkje gaan nemen naar Kermit en zijn vrienden!

Het verhaal gaat over Walter, 's werelds grootste Muppet-fan, die met zijn broer Gary en diens vriendin Mary (love her retro outfits btw) op bezoek is in het oude, vervallen Muppet-theater. Hij vangt daar op dat oliebaron Tex Richman het gebouw wil kopen en wil afbreken om er naar olie te kunnen boren.
Walter, Gary en Mary gaan op zoek naar Kermit de Kikker en lichten hem in.
Het theater kan gered worden als de muppets het kopen voor 10 miljoen dollar, die ze zouden inzamelen door middel van een grootschalige televisieactie!
Kermit gaat op zoek naar al zijn oude vrienden om zo The Muppets terug bij elkaar te brengen.

Naast de superleuke Muppets, zoals Kermit, Miss Piggy, Fozzie, ... zie je er ook bekende gezichten als Jason Segel, Amy Adams, Jack Black, Whoopi Goldberg, Selena Gomez, ...

Wij gingen zelf kijken naar de Nederlandstalige versie van de film.
Ik vond het een superleuke film, veel gelachen, en vond het ook echt een leuk, mooi verhaal.
Zeker een aanrader.

De film eindigde met het welbekende Mahna-Mahna liedje, waardoor het dan ook de hele weg naar huis in de auto gezongen werd, en de hele avond in mijn hoofd zat (wees gewaarschuwd als je op start klikt ;))

Gaan jullie de film zien?

Vergeet zeker niet de facebookpagina van Walt Disney Belgium te volgen, om op de hoogte te blijven van de nieuwste disneyfilms en remakes!