Mogelijk gemaakt door Blogger.

Be my Valentine...

Ik stond er vandaag plots bij stil, morgen is het Valentijn...
Niet dat wij dat echt vieren hoor (al zeg ik geen nee tegen een cadeautje, hehe), maar ik zet toch enkele leuke spulletjes op een rijtje, Valentijn of niet, kan ook altijd voor een andere gelegenheid, check it out:

Lush Valentijn-goodies, met de Chou-Chou I Love You Toothy tabs, A Million Kisses Lip Tint, Love Potion Massagebar, Sweatheart zeep, The Leap Frog bad ballistic en de Magic Mushroom Bubble Bar.

Diamantjes kopen, zonder dat je uit de deur moet, altijd handig!! Check deze Valentijnsproducten van het Belgische merk Baunat. Je bestelt er gewoon online, Je hebt nog 30 dagen bedenktijd na levering en je hebt 20 jaar garantie op je juweel.
(Tip: je kan op Belmodo.tv een Diamanten ring van Baunat winnen t.w.v. €3150).

Mmmm, hoe lekker ziet dit eruit! Deze 'Cache-Coeur' van Pierre Marcolini bevat 10 kleine hartjes gevuld met een ganache van verse frambozen, opgefrist met stukjes citroenschil.

Vogue brengt dan weer een capsulecollectie uit voor de romantische zielen onder ons, nl 'Vogue Love'.
De binnenkant van de zonnebril werden opgesmukt met een hartjesmotief, en ook de case en het doosje blijven niet achter.

Het hoeft ook niet alleen chocolade te zijn die we kunnen opeten, en daar dachten ze bij The Body Shop ook zo over, met hun nieuwe lijn Chocomania.
Deze bestaat uit een body scrub, shower cream, body lotion, body butter en lip butter.

Lancôme heeft dan weer producten op de markt waar je direct verliefd op wordt, met hun collecties Rouge In Love en Vernis In Love.
Een nagellak- en een lipsticklijn, die beide bestaan uit 24 verschillende, leuke kleurtjes!
En ook een limited edition, speciaal voor valentijn, van de Trésor In Love en de Trésor Midnight Rose parfum.

Kipling heeft ook een speciale Valentijn's collectie, een grote shoulder bag, met hartjesprint, een rode Ipad-sleeve en er is ook een speciaal aapje!

Wie zou er niet graag een blauw doosje van Tiffany&Co ontvangen als cadeautje! Voor hun valentijnscollectie draait alles rond oogverblindende oorbellen en medaillons, die je zelf kan laten graveren met een persoonlijke boodschap, so pretty!

Vieren jullie valentijn? En welk cadeautje krijgen jullie het liefste?

PS: Als je niets verwacht, of je hebt geen vriend én geen secret admirer, kom hier morgen dan zeker een kijkje nemen, ik geef hier namelijk twee Golden pakketjes van L'Oréal weg!!