Mogelijk gemaakt door Blogger.

Clinique Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator

Last van een droge huid? Yes sir, I do!
Deze aanhoudende vrieskou, en bijhorende verwarming, doen echt geen goed aan mijn huid. Mijn gezicht voelt trekkerig en droog, en vorige week spotte ik ook een droog plekje onder mijn oog.
Tot ik dacht aan de Clinique Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator. Die stond hier nog in de kast, te wachten om uitgetest te worden voor een review, dus dit is toch het ideale moment!

Deze rijke crème-gel is geschikt voor de drogere en meer gevoelige huid die behoefte heeft aan intensieve hydratatie.
Het product biedt een intensievere vochtinbreng, en biedt een 2-in-1 oplossing: Optimale hydratatie + herstel van de vochtbarrière.
's Morgens en 's avonds aanbrengen na de huidverzorging.

Klinische tests hebben bewezen dat de vochtbarrière van de huid al na drie dagen aanzienlijk is versterkt en verbeterd. De huid ziet er soepel, gezond en stralend uit en blijft 24u lang veerkrachtig.
Daarnaast zorgt het ook voor optimale resultaten op langere termijn. na slechts 8 weken is het vochtgehalte van de huid ruim met 40 procent gestegen en de sterkte van de vochtbarrière met ruim 70 procent toegenomen.

Up to the test:
Ok, I love this product! Echt!
Toen ik het de eerste avond aanbracht, voelde ik de crème zo door mijn huid opgenomen worden, waar hij precies echt wel nood aan had.
Het droog plekje was al na één maal gebruiken veel verminderd en na een tweetal dagen helemaal verdwenen.
Ik breng het wel enkel 's avonds aan, aangezien het een rijke crème is. Hij voelt niet vettig aan en dringt ook goed in, maar hij blijft wel eventjes op de huid aanwezig. Dus 's morgens is enkel aan te raden als je nog even de tijd hebt voor je je make-up aanbrengt.
Ik gebruik hem nu elke avond als nachtcrème voor ik ga slapen, en ik ben echt fan!

Verkrijgbaar bij de parfumerie voor €45, 50ml

PS: Leuk Clinique nieuwtje: je kan nu aanmelden als 3StepCoach, dan wordt je misschien dé Clinique 3-Stappen Ambacadrice en win je zo een jaar lang gratis Clinique producten! Check HIER voor meer info en mee te spelen!