Mogelijk gemaakt door Blogger.

'Pretty & Polished' feet by Beautyqueen

Voor diegene die mij al een tijdje volgen, weten misschien nog dat ik Project Blogway gewonnen had (voor wie helemaal niet weet waarover ik het heb, hier vind je nog eens alle artikeltjes en looks).
Bij die eerste plaats hoorde natuurlijk ook nog een leuke prijs. Zo mocht ik afzakken naar Beautyqueen in Gent voor een 'Pretty & Polished' pedicure.

Het was mijn eerste bezoekje bij Beautyqueen, ik bracht wel al verschillende bezoekjes aan hun webshop, maar ze hebben sinds een tijdje ook een Beautyque & City Spa  in de donkersteeg 22 in het centrum van Gent.
Je kan er gezellig shoppen, ze hebben er merken zoals Essie, OPI, Dermatologica, Barry M., The Balm, Cake, Me!Bath, Ciaté, Bumble & Bumble enz...
Naast shoppen kan je er ook terecht in hun Spa-gedeelte waar je kan plaatsnemen voor een manicure, pedicure, gelaats- en lichaamsverzorgingen, Spray Tan, massages, enz.

Dit alles vind je in een heel verzorgd, overzichtelijk en gezellig winkeltje, met superlieve, professionele mensen, waar je je ook echt een  beautyqueen voelt. Ik mocht plaatsnemen op 'de troon', mijn voeten mochten het voetenbadje in, vergezeld met rozenblaadjes en kon ik even genieten van het warme water met een drankje dat je wordt aangeboden.

De 'Pretty & Polished' pedicure (t.w.v. €35) is een behandeling voor verzorgde teennagels. Daar hoort bij: ontspannend voetenbad, nagels knippen en vijlen, nagelriemen verzorgen, eelt vijlen, voetencrème, nagels lakken/polijsten.
Daarbij werd gebruik gemaakt van OPI producten en materiaal, waar ik echt heel tevreden van was.
Ik koos daarna nog voor een kleurtje op mijn nagels van OPI, 'Honk if you love OPI', een donkerpaars, aubergine kleurtje, ideaal voor aan de teennagels tijdens de winter vind ik!

Ik toon jullie graag wat foto's van enkele producten die er verkrijgbaar zijn:

Bedankt Beautyqueen en Manon van Project Blogway!
Ik kom er zeker nog eens terug!

Kenden jullie deze webshop/winkel? Gaan jullie vaak voor een pedicure?