Mogelijk gemaakt door Blogger.

Newbies @ Kiehl's

Donderdagavond reed ik, met een onweer boven mijn hoofd, richting Antwerpen.
Mission of the evening, de nieuwe Kiehl's producten ontdekken.
Kiehl's is een merk dat ik leren kennen heb door het bloggen, en waar ik altijd heel enthousiast op reageer. Ze hebben zoveel heerlijke en vooral natuurlijke producten, die echt hun werk goed doen!

We mochten vooral hun nieuwe Aromatic Blends ontdekken (die jammer genoeg maar tegen september in de winkels zullen liggen, dus nog even geduld).
De Aromatic Blends is een lijn met vier aromatische geuren, en elk parfum komt met een bijhorende douchegel en bodylotion.
Er werd lang nagedacht over deze collectie, ze wilden niet zomaar een lekkere geur maken. Er zit een hele filosofie achter en bij Kiehl's wilden ze ieder ingrediënt in zijn puurste vorm presenteren.

De vier varianten zijn: Sinaasappelbloesem met lychee, vanille met cederhout, nashipeerbloesem met roze grapefruit en vijgenblad met salie.
De geuren nemen je echt mee naar een plaats in de wereld, je kan je er plaatsen bij voorstellen of herinneringen ophalen, en dat was ook echt het idee erachter!
Orange Flower & Lychee

Vanilla & Cedarwood

Nashi Blossom & Pink Grapefruit

Fig Leaf & Sage


Mijn favorieten: de sinaasappelbloesem met lychee die heel warm en zacht is, en ook de nashipeerbloesem met roze gapefruit vind ik heerlijk en fris.

Verder zagen we ook enkele nieuwe producten die vanaf nu in de winkels liggen, jeej!
De nieuwste zonneproducten Activated Sun met SPF 50 en de Hair Leave In's zag ik al voorbij komen tijdens de pr-days (lees hier nog eens na).

Nog nieuw, en had ik nog niet gespot, is de Magic Elixer. Een haarolie maar dan speciaal voor de hoofdhuid.
Ik ben een grote fan van haarolie, maar de gewone versies gebruik je best niet op je hoofdhuid. Deze is speciaal om de hoofdhuid en haarwortels aan te pakken, zou ook de haarkwaliteit verbeteren en de haargroei bevorderen!! En hij ruikt heerlijk!! Op de wishlist dus!!

It wasn't all beauty and lovely smells. We kregen er ook lekkere BBQ (al was het er het weer niet voor) en dessert, ik proefde deze heerlijke 'Feel Good' drankjes en we gingen naar huis met yummie cupcakes, met speciale toppings geïnspireerd op de Aromatic Blends ingrediënten, echt lekker!

Wat denken jullie van de nieuwe Kiehl's producten? En wat komt er op jullie wishlist?