Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: What's new & incoming

Ik ging enkele weken terug een dagje nieuwe collecties gaan bekijken op de pr-days in Antwerpen.
Dat is langs de ene kant fashion voor herfst-winter 2011-2012, en aan de andere kant nieuwe beautyproducten die er binnenkort aankomen.
De fashion kan nog eventjes wachten (al kunnen we precies nieuwe herfstspullen gebruiken met dit prachtig lenteweertje :/) en vandaag zet ik het beautystuff eventjes op een rijtje voor jullie:

Nieuwe nagellakjes van Only You, het huismerk van Ici Paris XL, komen in een setje met deze drie pastelkleurtjes, speciaal voor moederdag! Met namen als Marshmallow, Macaron en Cup Cake, wil ik die wel dolgraag aan mijn collectie toevoegen!! Nu te koop exclusief bij Ici Paris XL voor €7.95.

Daarnaast krijgt Only You ook zijn eigen make-up palettes! Er zijn drie verschillende soorten, de kleinste kost €9.95 en de andere twee €19.95, dus echt wel een koopje!

Kiehl's komt dan weer met drie nieuwe leave-in hairsprays. De groene is voor droog en beschadigd haar, met olijf en avocado. De oranje is voor frizzy, oncontroleerbaar haar, met argan- en sesam olie. En de rode is voor gekleurd haar, met zonnebloem en abrikoos.
Jammer dat mijn haar niet gekleurd is, want die rode ruikt echt heerlijk!!

Daarnaast komt Kiehl's ook met een reeks zonneproducten deze zomer. Hier zie je de zonnecrème voor lichaam en voor het gezicht, beide met factor SPF 50.

Bij Rimmel krijgen we weer een hele reeks leuke kleurtjes nagellak. Ik ben fan van hun lakjes, die lakken én dekken heel makkelijk. De lakjes komen later nog uitgebreid aan bod!

Daarnaast komt Rimmel ook met een Gel Eye Liner. Je draait het steeltje eraf en zet het omgekeerd op de dop en dan heb je een kwastje en een potje.

Ook NYC komt met enkele leuke nieuwe producten. Drie nieuwe nagellakkleurtjes, een nieuwe liquid eyeliner NYC High Definition en de NYC Big Bold Mascara.

Bij Philosophy zagen we niet echt nieuwe producten, maar aangezien het nog maar enkele maanden te koop is in ons land, en ik gewoon fan ben van het merk, sprak alles me gewoonweg aan :)

Het Birthday Girl setje staat dan vanaf nu ook op mijn birthday-wishlist (nog een goede maand te gaan trouwens, als er iemand zich geroepen voelt ;))

Die douchegels zijn ook gewoon heerlijk! Mijn favoriete geur, al was het moeilijk kiezen, gaat toch naar de Melon Daiquiri.

Ik blijf ook fan van deze Daisy geuren van Marc Jacobs.

Dan zijn we aan het merk Caudalie. Niet zo heel bekend, maar heeft enkele topproducten (verkrijgbaar bij de apotheek). Nieuw in het gamma zijn de minerale make-up producten. Je ziet er twee minerale getinte dagcrèmes en een mineraal bronspoeder.

Ook nog niet lang in het gamma is de Vinosource-lijn.

Sterproduct van Caudalie, mede doordat dit ook een favoriet is van niemand minder dan Victoria Beckham herself (ze tweette er zelf onlangs een eigen foto van), is de Eau De Beauté, niet enkel een gezichtswater, maar een echt schoonheidselixer, half tonic, half serum, dat de gelaatstrekken weer glad trekt en de poriën vernauwt!

Ook heerlijk zijn deze drie zomerparfums van Caudalie.

Bij John Frieda vind je een nieuw gamma voor overstyled hair, Full Repair. Daarin vind je een shampoo, conditioner, deep conditioner, styling spray en een serum!

And last but definitely not least gaan we over naar mijn favoriete douche-merk Le Petit Marseillais, budget en oh zo heerlijke, unieke geuren! Binnenkort enkele nieuwe geuren in het gamma, nl: Hazelnootolie en koninginnegelei uit Griekenland,  Mimosa, Aalbessen en kerstomaatjes! I love them!!

Wat vinden jullie van al deze nieuwe spullen? Naar welke ben je het meeste benieuwd?