Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wella loves your summer hair!

Eindelijk zomerweertje, and I love it!! Al zal het waarschijnlijk niet meer zolang duren!
Iedereen weet dat het belangrijk is je lichaam goed te beschermen tegen de zon, maar ook je haar kan de nodige bescherming en verzorging gebruiken bij blootstelling aan de zon!

Wella Professionals weet dit maar al te goed, en zorgt dit seizoen voor enkele heerlijke producten!!

Het gamma Wella Professionals Sun nam ik vorige maand al mee op vakantie naar Marokko (en ik nam enkele foto's van de producten vanop mijn terras in het hotel), en nu kan ik ze eindelijk terug uit de kast halen!

Bestaat uit:
♦ Sun Hair and Body Shampoo
Milde reiniging van haar en lichaam na blootstelling aan de zon, maar zorgt ook voor reiniging van zonnebrandmiddelen en zout- en chloorhoudend water. Zorgt daarnaast voor het herstel van de vochtbalans en laat je haar en huid verkwikt aanvoelen.

Ideaal vakantieproduct, je hoeft maar 1 fles meenemen om zowel je haar als je lichaam mee te wassen en het verzorgt en voedt je haar na felle zon!
Ruikt heerlijk fris en zomers en maakt mijn haar echt proper!! Een conditioner achteraf is wel zeker aan te raden!

♦ Sun Express-Conditioner
Helpt het haar direct te herstellen na blootstelling aan de zon, waardoor het haar er onweerstaanbaar gezond uitziet en heerlijk zacht aanvoelt.
Aanbrengen na de shampoo, even laten inwerken en daarna uitspoelen.

Heeft dezelfde heerlijke zomerse geur als de shampoo en maakt mijn haar superzacht!! En tegelijkertijd zorgt het voor een intense reparatie van mijn haar na een dagje zon erop!

♦ Sun Protection Spray
Hydrateert het haar en geeft hoogwaardige UV-bescherming.
Voor of tijdens het zonnebaden gebruiken op fijn of normaal haar!
Bevat een tweefasenformule. Fase 1 beschermt het haar effectief tegen UV-stralen. Fase 2 bevat een vitaminecomplex dat het haar hydrateert. Goed schudden voor gebruik dus!
Laat het haar er gezond uitzien en heerlijk zacht aanvoelen, en het is tegelijkertijd beschermt!!

Mijn favoriet!! Een heerlijke geur, gans de dag door, en mijn haar is beschermt en zacht, zonder dat het vettig is! Love it!

Naast het SUN gamma is er nu ook het nieuwe Wella Professionals product Ocean Spritz, een textuurspray voor de ideale strandlook. Deze heb ik nog niet zolang in huis, dus jammer genoeg niet kunnen meenemen op vakantie.

Het is een spray die je een matte zorgeloze beachlook geeft, wat wild en nonchalant.
Gewoon sprayen op droog haar, dicht bij de aanzet, modelleren met de vingers en natuurlijk laten drogen (je kan ook kiezen om er met de föhn door te gaan, voor een nog ruigere textuur).

Mijn haar is lang, zwaar en heel stijl, dus heel veel effect heb ik er niet van! Als je van nature al wat golvend haar hebt, is dit de ideale boost voor meer beweging in je haar en om je de perfecte beachlook te geven!
Geeft men haar toch wat extra beweging, er zit wat meer 'slag' in, en de frisse, fruitige geur zorgt wel voor een aangename verfrissing op mijn haar! Al maakt het achteraf mijn haar wat droger, je hebt inderdaad echt het gevoel alsof je net van het strand komt!

Wat denken jullie ervan? Gaan jullie voor speciale haarproducten tijdens de zomer?

Wella Professionals producten zijn exclusief verkrijgbaar bij je Wella kapper.
Sun Hair & Body Shampoo €10
Sun Express Conditioner €13
Sun Protection Spray €14
Ocean Spritz 150ml - €14.70