Mogelijk gemaakt door Blogger.

Shoplog Marrakech

Ik liet jullie hier en hier al eventjes meekijken naar de foto's van mijn vakantie in Marrakech!!
Ik kocht er ook een aantal spulletjes, niet zo heel veel hoor, maar ik zet ze vandaag eens op een rijtje.

Een nieuwe handtas in een koraalkleurtje, van Suiteblanco.

Een mix voor crème Chantilly, een soort slagroom die iets zoeter is dan gewone slagroom.
Mini oreo's :) en een zakje Ras El Hanout kruiden, een typische Marokkaanse kruidenmix.

Een wonderlampje die ik kreeg van mijn vriend!! Er is jammer genoeg nog geen 'genie' uitgekomen om mijn wensen te doen vervullen!

Ik kocht ook enkele beautyspulletjes.

Rozencrème: een crème met rozenolie, die ideaal zou zijn voor oa. droge huid, donkere kringen onder de ogen, ...
Kokoscrème, ideaal voor de hydratatie van de huid, eczeem, geïrriteerde huid, droge plekjes, ...
Het kleine roze potje is een krokuscreme, gemaakt van de bloem van de saffraan krokusbloem. Het helpt tegen droge of gesprongen lippen, maar ook tegen koortsblaasjes of aften in de mond, acné, huidinfecties,...

Het blokje bevat natuurlijke geurstoffen, met de geur van muskus. Ruikt heel lekker. Te gebruiken als parfumblokje, kan je gewoon op je huid wrijven, maar ook om in de kast of in een kamer te leggen.

Als laatste is er nog de groene lipstick. Trust me, hij geeft echt geen groene kleur af, het is meer een magic lipstick, want de kleur op je lippen is roze. Het is een typisch Marokkaans product, heel natuurlijk. Het is een hele mooie kleur en blijft gewoon bijna de hele dag zichtbaar, het gaat er bijna niet af, ook niet na eten of drinken! Ik ben fan, en had er beter meer meegenomen.

Daarnaast ging er nog een klein flesje oranjebloesem-essence mee naar huis, om het huis heerlijk te doen ruiken!

Last but not least, ik ging naar huis met een doosje gevuld met Marokkaanse lekkernijen van bij de patisserie Al Jawda. Ik probeer zuinig te zijn, maar ze zijn zo lekker Ze zijn jammer genoeg al allemaal op!!

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes?