Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blogger van de maand!

Hoeraaa!! Ik werd blogger van de maand op de StyleUnited website. Daar werd ik, en mijn blog, eventjes voorgesteld, en schreef ik ook een artikeltje over inspiratie voor je outfits!
Je vind het artikel op de StyleUnited website, maar ik wou het hier op mijn blog ook eventjes delen met jullie, hopelijk vinden jullie het leuk!

"Help, what to wear!?!

Heb je ook zo van die dagen dat je voor een overvolle kleerkast staat, maar toch helemaal niets hebt om aan te doen? I bet you do...

Vandaag deel ik wat tips met jullie over waar ik allemaal mijn inspiratie haal voor leuke outfits samen te stellen.
De tijd dat je alleen maar tips kon halen uit de typische mode-magazine's of fashionshows (en laat ons eerlijk zijn, heel mooi, maar daar zit niet altijd iets draagbaars tussen voor het alledaagse leven), ligt gelukkig al lang achter ons!

Eerst en vooral, kijk eens rond je als je over straat loopt! Je doet zoveel inspiratie op door naar andere mensen te kijken! Er worden op internet ook zoveel foto's gepost van streetstyle-looks, dus dat kan je evengoed zelf doen! Heb ook geen schrik om iemand aan te spreken waar hij een bepaald item gehaald heeft! Ik vind het niet erg als mensen bij mij komen en vragen waar bv. mijn schoenen of jas vandaan komt.

Ook fashionblogs zijn niet meer uit het internet-wereldje weg te denken, er komen er bijna elke dag bij. Jonge meisjes en vrouwen die maar al te graag hun leukste outfits op foto zetten en delen op hun blog.
Naast de gewone blogs is bv. lookbook.nu daar ook een ideale website voor, mensen van over de hele wereld die er hun outfit delen en waar je vervolgens kan zoeken op kleur, merk, item, ... Ideaal om inspiratie op te doen wat er nu bv. bij je felblauwe broek of geel jurkje past!
Fashionblogboek (meer info hier)

Lees weekbladen of online magazine's, zoals StyleUnited! Je wordt er op de hoogte gehouden van de laatste nieuwe trends, en kijk wat bij je past! Je hoeft natuurlijk niet klakkeloos de trends over te nemen! Blijf vooral jezelf!

Superleuk om inspiratie op te doen zijn de lookbooks van verschillende merken. Bij bv. Zara, H&M of Forever21 vind ik de kledij altijd zo leuk gecombineerd bij hun lookbooks.

Neem een kijkje bij de celebs, nee niet hun meest glamoureuze oscar-look, want wanneer moeten wij ons zo opkleden, maar gewoon hun alledaagse look, hoe gaan ze shoppen, op uitstap gaan, ...
Olivia Palermo - Sophia Bush - Alexa Chung - Blake Lively

And last but not least, probeer gewoon vanalles uit! Hou een dress-up namiddag, haal al je kleding uit je kast en combineer erop los, zo vind je verrassende combinaties die er echt heel leuk uitzien!!

Hopelijk vinden jullie het een leuk en interessant artikeltje!
En als jullie zelf nog tips hebben, laat het me gerust weten!"
Petra x