Mogelijk gemaakt door Blogger.

Flower Tag Eau de Parfum by Kenzo

Iedereen kent waarschijnlijk het parfum Flower by Kenzo, het welgekende witte flesje met de klaproos erin.
Nu, hun nieuwe parfum is de FlowerTag Eau de parfum, de nieuwste variant van de Eau de Toilette FlowerTag.

Kenzo is een merk dat altijd heel veel belang hecht aan originaliteit en creativiteit, en ook deze FlowerTag ziet er super uit!
De Tag in de naam is een knipoog naar de graffiti-wereld. Een tag wordt daar gebruikt als handtekening van de graffitischrijver, en vind je hier ook terug op het flesje en de verpakking zelf.

Speciaal voor de lancering van het parfum werkten Britse kunstenaar Kid Acné en Patrick Guedj, creatief directeur bij Kenzo Parfums, samen. Het resultaat daarvan is een tentoonstelling en een kunstboek, Oiseaux de nuit, vol nachtelijke afbeeldingen die 'getagd' werden door de graffitikunstenaar. Hier één voorbeeldje:

Back to the perfume itself!!
Het flesje ziet er heel fancy uit, staat wat schuin, wat het gevoel van een bloem wat weergeeft, en is rood met een zwarte afbeelding van de klaproos en dan de 'Flower'-tags die er verschillende keren op voorkomen. Ik vind het er echt heel leuk en mooi uitzien!

De geur zelf is een heerlijke fruitige, bloemengeur! Hij opent heel fruitig met vleugjes pompelmoes, zwarte bessen en rabarber. Het hart bevat dan meer de bloemengeuren met gardenia, jasmijn en pioenroos. De basisnoten bestaan uit praliné, vanille, patchouli en muskus.

Ik heb de Eau de Toilette van deze FlowerTag ook geroken, en ik moet zeggen ik ben echt meer te vinden voor deze Eau de Parfum! Het is echt heel fris, en blijft ook heel lang hangen! Een aanrader, dus zeker eens gaan besnuffelen!

Wat denken jullie van deze geur? Zou het iets zijn voor jou?

Verkrijgbaar vanaf 30 juni 2012 in de parfumerie
FlowerTag Eau de Parfum 30ml, 50ml, 100ml - €53.91, €75.26, €102.71
De FlowerTag Eau de Toilette al reeds sinds 2011 verkrijgbaar.