Mogelijk gemaakt door Blogger.

Dr Brandt Flexi Tone BB Cream


Ik vertelde jullie al eerder dat ik een echte BB Cream fan geworden ben. Ik gebruik bijna nooit meer foundation, en ben tevreden met een BB Cream en enkele gezichtspoeders.
Mijn favoriet is nog steeds de Dr Jart Black Label (lees hier mijn review nog eens), hoewel, hij is redelijk bleek dus meer geschikt voor de wintermaanden.

Een BB Cream is een combinatie van foundation met huidverzorgingsproducten, een hype overgewaaid vanuit Azië die nu stilaan ook de Europese markten veroveren.
Sinds kort heeft Ici Paris XL ook een

BB Cream
te koop, namelijk de Dr. Brandt Flexi Tone BB Cream.

Hij zorgt voor bescherming, verzorging en perfectie, en dat voor iedere huidskleur. Door de nieuwe flexitone technologie is de BB Cream slechts in één kleur beschikbaar, aangezien hij zich aanpast aan iedere huidskleur. De crème versmelt zich met de huidskleur, geeft een egale dekking en zorgt voor een gelijkmatige, stralende teint zonder zichtbare make-up.
Daarbij verdoezelt hij pigmentatie, vermindert hij roodheid, vermindert hij fijne lijntjes en rimpels én bevat hij een SPF30!!

Dit allemaal maakte me alvast benieuwd, so let's test this baby!

Eerst en vooral, je moet heel snel zijn!! De kleur komt heel bleek uit de tube, maar eens je het begint open te smeren wordt hij alsmaar donkerder en trekt hij heel snel in. Je moet dus heel snel werken om alles mooi egaal op je gezicht aan te brengen.
Het vraagt een beetje aanpassing om met deze BB cream aan de slag te gaan, maar dat heb ik met vorige ook altijd gehad. Je moet hem een beetje gewoon worden om te zien hoe je hem het beste gebruikt om het mooiste resultaat te bekomen.


Past hij zich nu echt aan aan de kleur van je huid? 
Ik vind van niet, hij is toch net een tikkeltje te donker voor mijn huidskleur, maar wel perfect voor in de zomer, als ik er toch iets gebruinder bijloop. Zoals vorige maand op vakantie, en de week erna, gebruikte ik deze dagelijks! Ik vind het ook top dat er een SPF30 inzit, hoef je ook helemaal geen zonnecrème meer te gebruiken op je gelaat! Dus laat die zon maar schijnen zou ik zeggen!!

Wat denken jullie van deze BB Cream? En kiezen jullie nog voor een gewone foundation?

Dr. Brandt Flexi Tone BB Cream, 30ml - €39
Exclusief te koop bij Ici Paris Xl